Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Топ 5 меблів у вітальню у інтернет магазині меблів Bristol у 2021 році
  03.09.2021

Вітальня «Кентукі 1» (БРВ Україна)

Комплект меблів з ламінованої ДСП у білому альпійському кольорі, оздоблених накладними елементами з МДФ – вибір поціновувачів комфорту та стилю. Тумби, столи, комоди, шафи, вітрини й пенали зможуть стати чудовим доповненням як вітальні вдома, так і робочого кабінету.

Вітальня «Маркус 2» (БРВ Україна)

Ця модульна система приємно вразить співвідношенням своєї якості та ціни. Практичні та лаконічні меблі у класичному та модерновому стилі обирають для облаштування не лише віталень, а й дитячих кімнат та спалень.

Вітальня «Коен 1» (БРВ Україна)

Прагнете відчувати себе ближче до природи, не виходячи за межі дому? З меблями з цього комплекту ви точно зможете цього досягнути. Меблі кольору сосни каньйон та корабельного дуба додадуть вишуканості будь-якому інтер'єру.

Вітальня «Коен» (Гербор)

Цей комплекту є чудовим прикладом гармонійного поєднання класичних та сучасних рис у дизайні. Лаконічний зовнішній вигляд, чіткі форми, плавні лінії, якісні матеріали та приємні для ока кольори – все це приноситиме задоволення власникам меблів від Гербор.

Вітальня «Рома» (Міромарк)

Візитівками цієї модульної системи вважають світлі глянцеві поверхні та мінімалістичний стиль. Такі меблі ідеально доповнять інтер'єр, оформлений у сучасному стилі й будуть високо оцінені любителями функціональних та лаконічних речей.

Інтернет - магазин меблів Bristol дає можливість кожному охочому придбати меблі на власний смак за доступними цінами. Ми пропонуємо широкий асортимент товарів від кращих українських виробників, зручні умови оплати й доставки замовлення, а також кваліфіковану консультацію в телефонному режимі або онлайн.  

Повернутись
Зворотній зв'язок