Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Критерії вибору дитячого комоду
  30.06.2021

Як окремий вид меблів комод з’явився ще у 17 столітті. Тогочасний варіант був мало подібний до звичного нам зараз: велика та громіздка скриня, що призначалась для зберігання одягу й різних дорогоцінних речей. В давнину комоди не мали шухляд чи бодай якогось внутрішнього зонування. Вся внутрішня частина являла собою загальне сховище, яке кожен власник заповнював відповідно до власних потреб. З часом комоди почали користуватись більшою популярністю, підлаштовуватись під сучасні тенденції та потреби користувачів.

Комод в інтер’єрі

На сьогоднішній день комод може стати доповненням практично будь-якого інтер’єру. Наявність висувних шухляд та багаторівневих полиць дозволяє використовувати ці меблі з максимальною користю. Попри те, що основна функція комодів – це забезпечувати вдосталь місця для зберігання різних речей, вони також можуть бути ключовим декоративним елементом інтер’єру. Різноманіття цих меблів включає у себе комоди різних форм та кольорів, а також моделі, для виготовлення яких використовували натуральну деревину, ДСП, МДФ, пластик тощо.

Комод в дитячій кімнаті

Облаштовуючи перший власний куточок для дитини, батьки намагаються врахувати навіть найменші дрібниці й зробити все для того, щоб чадо почувало себе безпечно та затишно відразу після появи на світ.

Говорячи про інтер’єр дитячої кімнати, слід зазначити, що комод – це один з ключових предметів обставновки. Порівняно з шафою, яка може займати багато місця, комод є більш компактним й не менш містким. Конструкція цих меблів передбачає використання не лише внутрішньої частини, а й зовнішню її поверхню: на комод можна покласти дитячий одяг, іграшки, книги або елементи декору.

Перевагою комодів в дитячів кімнаті є те, що, користуючись такими меблями, малюки швидше стануть організованими та уважними. Оскільки внутрішня ніша меблів має багато різних відділів, можна вже з малого віку привчати дитину до того, що кожна річ повинна мати своє місце.

При виборі комоду в дитячу кімнату обов’язково слід пам’ятати про критерії безпеки меблів:

  • Перевірити відгуки про виробника й переконатись, що для виготовлення своєї продукції він обирає екологічні та безпечні матеріали;
  • Переконатись, що виріб не містить дефектів, не має гострих кутів й інших елементів, якими дитина може пошкодити себе;
  • Бути впевненим у тому, що конструкція стійка й що дитина не зможе випадково перекинути меблі на себе;
  • А також оглянути місця кріплень й перевірити чи всі гвинти добре вкручені та замасковані.

Де купити комод для дитини в Україні

Вашій увазі представлено широкий асортимент товарів від кращих вітчизняних брендів, у списку яких Гербор, БРВ Україна, Sleep&Fly Organic, Міромарк, Дрімка, Сокме, Світ Меблів, Арбор Древ, ВНД, Take&Go Bamboo, Doctor Health та багато інших.

Якщо ви хочете купити меблі високої якості за доступною ціною – магазин «Bristol» має що вам запропонувати!

Повернутись
Зворотній зв'язок