Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Різновиди та переваги модульних меблів
  31.05.2019

Модульні меблі – це конструктор для дорослих. Вони являють собою сукупність окремих меблів, які можна переміщувати й компонувати за власним бажанням. Такий тип гарнітури може бути різним: це й диванні куточки, стінки у дитячу кімнату, а також комплекти для кухні, спальні, вітальні та будь-якої іншої кімнати. Не рідко модульні меблі обирають і для офісних приміщень. Дізнавшись про переваги цього варіанту, ви зрозумієте причину його популярності й неодмінно самі захочете аби він став частиною інтер`єру вашої домівки.

Мобільність

Ключовий плюс модульних меблів полягає у тому, що їх можна з легкістю переміщати по кімнаті й створювати нові комбінації шляхом поєднання різних елементів. До прикладу, м`який куточок може перевтілитись у окремий диван та крісла, а корпусні меблі – стати частиною цілого каркасу або утворити кілька окремих конструкцій.

Доречним буде обирати модульні комплекти для дитячої кімнати, адже з урахуванням того, що діти ростуть швидко, регулярно виникатиме потреба у перестановці гарнітуру, доповнення існуючого інтер`єру новими елементами тощо. Маючи модульні меблі, впоратись з цим буде набагато простіше.

Модульні меблі користуються популярністю й серед тих, хто щойно заселився. Комбінування елементів меблевого комплекту дозволить визначитись з власними вподобаннями у питанні розміщення меблів та зрозуміти можливості й особливості площі нового житла.

Компактність

На перший погляд може здатись, що конструкції з модулів дуже громіздкі й займають багато місця. Насправді ж такий гарнітур за своєю зручністю й функціональністю можна прирівняти до меблів-трансформерів. Окрім того, що м`які модулі можна комбінувати як заманеться, деякі з них мають приховані внутрішні ніші, які можна буде використовувати для зберігання постільної білизни, одягу, взуття й інших дрібниць.

Чи є у модульних меблів недоліки?

Безумовно, ідеального варіанту не існує. Що стосується модульних меблів, то вибір саме цього варіанту – питання особистого смаку. Далеко не всім до вподоби простота форм й ліній та певна обмеженість у формі. До того ж, деколи модульні меблі не використовуються в повній мірі або не підходять приміщенню, у якому розміщені, чим викликають невдоволення та дискомфорт у своїх власників.

Можемо ствердно сказати, що модульні меблі – один з найкращих варіантів облаштування як для великих, так і для невеликих кімнат. І для того, щоб уникнути незручних ситуацій, варто обирати модульні меблі з особливою уважністю.

Як правильно визначитись з покупкою модульних меблів?

Перш за все, переконайтесь, що у кімнаті, для якої ви обираєте гарнітур, знайдеться вдосталь місця для розміщення бажаного вами варіанту. По-друге, не забувайте про те, що меблі повинні бути не лише красивими на вигляд, а й якісними та комфортними. Тож перш, ніж оплачувати покупку, огляньте шви, матеріал, перевірте конструкцію на надійність. Наступний крок – це визначитись з кількістю та стилем модулів. Якщо ви не готові самостійно експериментувати з поєднанням різних меблевих компонентів – довіртесь виробнику й обирайте окремий набір, який включав би у себе найнеобхідніші вам меблі.

Що ми пропонуємо?

За потреби ви завжди можете звернутись по допомогу до консультантів магазину меблів. Працівники магазину Брістоль можуть надати вам всю необхідну інформацію та допомогти порадою як особисто у представництвах магазину, так і в телефонному режимі або в чаті на сайті. Наші каталоги створені для вашої зручності так, аби ви могли сформувати асортимент товарів для перегляду, обравши бажані для себе критерії – виробник, ціна, колір, розмір тощо.

Купити меблі в магазині Брістоль означає зробити собі приємний подарунок й забезпечити себе та свою родину комфортом та красою.

Повернутись
Зворотній зв'язок