Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Про кухонні меблі
  29.05.2019

З давніх часів кухня була одним з найголовніших місць в будинку. Цей статус зберігається за нею й дотепер, адже там збираються разом всі члени родини за спільною трапезою, там проводиться підготовка до святкувань й влаштовуються вечірки у колі друзів. До того ж, кухня – це особливе місце для кожної господині, її особистий простір, який вона має можливість облаштувати відповідно до власних побажань та вподобань. Зважаючи на все це, кухня повинна бути зручною й функціональною й головними елементами, здатними забезпечити все це, є меблі.

Які меблі обрати для кухні?

Різноманіття меблів на українському ринку вражає своїм асортиментом. Тому у тих, хто збирається переобладнати цю частину свого житла, не виникне труднощів з підбором нових меблів. Тумби, шафи, стелажі й полиці можна або виготовити під замовлення відповідно до всіх особливостей приміщення, відведеного у вашому житлі під кухню, або ж придбати у вже готовому вигляді. Кухонні меблі продаються як комплектами, так і поштучно, тож все залежить лише від ваших вподобань та фінансових можливостей.

З якого матеріалу виготовляють кухонні меблі?

Існує кілька найбільш популярних матеріалів для виготовлення цього типу меблів, кожен з яких відрізняється за своєю міцністю й вартістю. Найдорожчий та найбільш довговічний матеріал – натуральна деревина. Меблі з неї вирізняються екологічністю, безпечністю, особливою естетичністю та тривалим терміном експлуатації. Деколи тумби й полиці з натуральної деревини оздоблюють різьбленням або додають елементи, виготовлені з інших матеріалів. Найбільш доступні за ціною є меблі з МДФ та ДСП. Вони також мають привабливий вигляд, проте менш практичні й довговічні.

Основні вимоги до меблів для кухні

У кожної господині та кожного господаря є свої побажання стосовно того, як має виглядати кухня. Проте існує кілька обов`язкових й спільних для всіх кухонних меблів характеристик, зокрема:

1. Практичність. Меблі на кухні будуть використовуватись часто, тож дуже важливо, щоб вони були готові до значних навантажень. Перед покупкою нових тумб та полиць поцікавтесь чи їхня поверхня виготовлена з матеріалу, який не буде деформуватись через вологу, й переконайтесь, що коліщатка та ручки шухляд знаходяться у задовільному стані.

2. Екологічність. Добре, коли меблі не лише красиві на вигляд, а й безпечні. Обираючи новий гарнітур, зверніть увагу на виробника й матеріал, який він використовує для виготовлення кухонних меблів. Якщо його характеристики викликають у вас сумніви або не відповідають стандартам - оберіть інший варіант.

3. Функціональність. Оскільки кухонний куточок – це не лише обідня зона, а й зона готування їжі, то можливість вбудувати у меблі необхідну побутову техніку є великим плюсом. Завдяки цьому вдасться зекономити простір та осучаснити свою кухню.

4. Зручність. В будинках, особливо невеликих за площею, не завжди вдається облаштувати велику й простору кухню. В таких випадках варто надавати перевагу компактним меблям. Найбільш актуальним варіантом впродовж останніх років є меблі-трансформери. Доповнивши вашу кухню, вони не лише додають їх комфортності, а й сучасного вигляду.

5. Краса. Крім того, атмосфера на кухні повинна бути затишною, тож естетичній складовій нового гарнітуру також варто приділити увагу. Визначитись з кольорами кухонного гарнітура допоможе палітра загального інтер`єру.

Де купити меблі для кухні?

Онлайн-шоппінг вже для багатьох став улюбленим способом купувати необхідні речі, в тому числі й меблі. Обираючи гарнітур через Інтернет у його майбутніх власників виникає безліч сумнівів. Ми переконані, що, знайомлячись з каталогом товарів магазину Брістоль, ви будете вражені асортиментом запропонованих нами меблів. Вашій увазі ми представляємо продукцію від найкращих українських меблевих компаній, яка зможе стати вдалим поповненням не лише вашої кухні, а й спальні, вітальні, дитячої кімнати, домашньої бібліотеки чи офісного приміщення.

Ми співпрацюємо з такими компаніями, як:

-          Сокме;

-          Світ Меблів;

-          Міромарк;

-          Дрімка;

-          Гербор;

-          ВНД;

-          ВМВ Холдинг;

-          БРВ Україна;

-          Арбор Древ та низкою інших.

Головними доказами високої якості меблів від цих брендів можна вважати велику кількість позитивних відгуків від покупців по всій Україні. Долучитись до них з легкістю можете й ви! А ми, у свою чергу, надамо вам можливість обрати найбільш підходящий для себе варіант, оплатити його зручним для себе способом, й оперативно доставимо вашу покупку у будь-який куточок Львова та України. Купити меблі у онлайн-магазині Брістоль – це рішення, яке допоможе вам зробити своє життя комфортнішим!

Повернутись
Зворотній зв'язок