Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Зелений декор
  29.05.2020

Якість та свіжість повітря у житловому приміщенні – це одні з найбільш вагомих критеріїв, від яких залежить рівень безпечного та комфортного проживання мешканців. Далеко не всі зважають на те, що майже кожен елемент інтер`єру, серед яких нові меблі, електричні прилади, ламінат, лінолеум та інші покриття можуть виділяти небезпечні речовини, які, в свою чергу, можуть згубно впливати на стан здоров`я їхніх користувачів.

Покращити загальну ситуацію й «освіжити» повітря вдома допоможуть кімнатні рослини. На сьогоднішній день існує велике різноманіття вазонів, які можуть бути не лише окрасою житла, а й вбирати пил та шкідливі частинки, що знаходяться у повітрі, тим самим покращуючи житлові умови. В цій статті ми поділимось інформацією про найбільш поширені кімнатні рослини й розповімо про їхні основні переваги.

  1. Хлорофітум (Chlorophytum).

Цю рослину вважають «легенями» приміщення. Хлорофітум здатен вбирати у себе з повітря чимало токсичних речовин й натомість виділяти велику кількість кисню. Багато вузьких довгих листків надає цій рослині оригінального вигляду. А популярністю серед господарів цей вазон користується завдяки тому, що не потребує особливих умов догляду.

  1. Фікус Бенджаміна (Ficus benjamina).

З-поміж всіх варіантів класичних кімнатних рослин ця посідає основні позиції у списку тих, що здатні ефективно боротись з забрудненням повітря. Ставши власником такого вазону, можете не хвилюватись через те, що пил, а також сполуки, що виділяють меблі та пластик, зможуть вам нашкодити. Особливість фікуса в тому, що в процесі росту його стовбур є досить гнучким, тож його можна закручувати в різні чудернацькі форми, створюючи в такий спосіб незвичайний елемент декору.

  1. Спатіфіллум (Spathiphyllum).

Цей вазон має широкі великі листки й об`ємні квітки. Ця рослина може викликати захват не лише через свій зовнішній вигляд, а й через свою трудолюбивість. Спатіфіллум допоможе боротись з спорами грибка у повітрі, а також очистить кімнату від частинок формальдегіду, трихлоретилену й інших шкідливих елементів.

  1. Сансевіерія (Sansevieria).

Ця кімнатна рослина довговічна й дуже стійка до високих температур. Вона зможе стати гарним доповненням будь-якого інтер`єру – як дитячої кімнати, так і кухні. Як показали наукові дослідження, сансевіерія здатна ефективно поглинати оксиди азоту та формальдегіди.

  1. Хамедорея (Chamaedorea).

Цей вазон, точніше, мініатюрне домашнє бамбукове дерево, зможе додати екзотики у будь-який дизайн. В сприятливих для росту умовах така карликова пальма може досягнути 2 і більше метрів у висоту! Однак популярністю вона користується не тільки через свій вигляд, а в першу чергу через здатність вбирати небезпечні токсини з повітря й натомість чудово його зволожувати.

Наша пропозиція

Можна зробити висновок, що рослини – це обов`язкові елементи інтер`єрів житлових приміщень. Від них прямо залежить те, наскільки буде легко та безпечно перебувати вдома. Однак не варто забувати про те, що рівень комфорту значним чином визначається меблями, обраними для облаштування житла.

Радимо вам оглянути каталоги нашого онлайн-магазину Bristol. Там ви зможете ознайомитись з продукцією найбільш відомих та перевірених українських виробників й купити меблі всього за кілька кліків. За потреби – звертайтесь до наших консультантів. В онлайн- чи телефонному режимі ви зможете отримати детальну інформацію про товари та бренди, а також оформити замовлення чи дізнатись про деталі покупки.

Повернутись
Зворотній зв'язок