Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Вітрина у інтер`єрі вітальні
  30.09.2019

Традиційно вітальня являється кімнатою, де прийнято проводити час у колі друзів чи родини, святкувати важливі дати, обговорювати прожиті за день події за чаюванням тощо. Зважаючи на це, вітальня умебльовується так, аби атмосфера та інтер`єр сприяли якомога затишнішому спілкуванню та комфорту усіх присутніх. До того ж, облаштування вітальні й навіть найменші деталі у її дизайні можуть багато розповісти про господаря будинку. Тому недивно, що в цьому приміщенні прагнули зосередити найбільш вартісні предмети, чим показати свій достаток гостям.

Впродовж багатьох років вітрина, яку деколи називають інакше як «стелаж», була незамінним елементом інтер`єру вітальні будь-якої родини. В ній зазвичай зберігався посуд, який міг використовуватись за своїм прямим призначенням, а також слугувати у якості декору. Ця тенденція поширена й сьогодні, проте вигляд меблів з часом дещо змінився.

Класична модель вітрини – це меблі, виготовлені з дерева та скла. Деревина виступає у якості основи всієї конструкції, а скло додає вишуканості та святковості й створює всі необхідні умови для того, щоб наявні у вітрині екземпляри були на виду. Ці меблі можуть бути місцем для зберігання різних предметів: ваз, сервізів, статуеток, книг, фотографій та будь-яких інших важливих для їхнього власника речей.

Історія появи та поширення

Прототип сучасних вітрин – буфет, який почав використовуватись як частина житлових інтер`єрів наприкінці Середніх віків у Франції. Вигляд цих меблів у ті часи був іншим: між верхньою та нижньою частинами розміщувався стіл, який містив нішу, що слугувала для зберігання фарфору. Закриті відділення використовувались у якості сховища для продуктів, столових приборів тощо.

Пізніше, у 18 – на початку 19 століття буфет могли дозволити собі не лише заможні особи. Ці меблі почали здобувати ще більшого поширення. Призначення залишалось незмінним – зберігання посуду, припасів, аксесуарів.  

Що слід врахувати

Оскільки вітрини мають елементи зі скла, то за наявності серед мешканців дитини слід надавати перевагу меблям зі склом загартованого типу. Так імовірність травмуватись, якщо скло раптом пошкодиться, буде набагато нижчою. Також існують вітрини з незаскленними полицями. Такі меблі використовуються не лише у інтер`єрах віталень, а й у дитячих кімнатах та офісах, оскільки у поєднанні з письмовим столом утворюють зручне та містке робоче місце.

Переваги здійснення покупки у нас

В магазині меблів Брістоль представлено широкий асортимент вітрин на будь-який смак. Висока якість продукції від українських виробників, яку ми пропонуємо вашій увазі, неодмінно переконає вас у тому, що рішення купити меблі саме у нас було правильним!

Своїм клієнтам ми пропонуємо:

-          великий вибір меблів;

-          якісні та надійні товари;

-          приємні ціни;

-          швидку доставку;

-          консультацію в телефонному режимі;

-          онлайн-магазин зі зручним інтерфейсом.

За детальною інформацією про товари, виробників та наші послуги телефонуйте за вказаними на сайті номерами гарячої лінії. 

Повернутись
Зворотній зв'язок