Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Тахта як унікальний вид сучасних меблів
  02.08.2018

Сучасний ринок меблевої індустрії може запропонувати м`які меблі на будь-який смак. Кожен з варіантів володіє своїми перевагами та особливостями, проте загальними і основними критеріями вибору залишається зручність, компактність та функціональність. Відповідно до них одним з найбільш унікальних спальних місць вважається тахта.

Історія тахти сягає давніх часів, коли ще персидські царі обирали її у якості зручного місця для відпочинку в затінку своїх садів. Тоді ці меблі мали вигляд спрощеного варіанту дивану – широке ложе з жорсткою поверхнею без спинки та підлокітників. Такою вони й прийшли на терени європейських країн, проте в процесі поширення тахту значним чином піддали модернізації. Відтоді поширеним стали м`які тахти з однією чи кількома спинками, які могли слугувати не лише місцем для короткого відпочинку, а виконувати функції повноцінного ліжка чи дивана.

В чому переваги цієї фурнітури?

На відміну від інших меблів, тахта є багатофункціональною. Вона - ідеальний вибір для людини, яка, перш за все, цінує комфорт, ергономічність та компактність й обирає меблі, які дають можливість якомога більш раціонально використовувати простір приміщення. Конструкція тахти продумана, чи не в кожній моделі передбачено відділення для зберігання постелі або одягу.

Тахта не займає багато місця, за потреби її можна перетворити у повноцінне одно- чи навіть двохспальне місце. Механізм розкладання – довговічний й простий в експлуатації.

Попри те, що тахта – елемент азіатського стилю, ці меблі зможуть стати вдалим доповненням практично будь-якого інтер’єру. Завдяки великому різноманіттю моделей та конструкцій кожен охочий зможе підібрати для себе варіант відповідно до власних вподобань та вимог.

До того ж, тахта являється більш вигідним варіантом і в фінансовому плані. Такі меблі коштуватимуть дешевше, ніж диван або ліжко, проте це не применшуватиме рівень її якості та кількість функцій, які вони зможуть виконувати.

 

Що ми можемо запропонувати?

Якщо ви шукаєте місце, де можна було б купити меблі від українських фабрик за доступною ціною, то магазин «Брістоль» - це саме те, що вам потрібно. Ми уважно та відповідально ставимось до формування каталогу товару, тому можете бути впевнені у тому, що куплені у нас предмети інтер’єру володіють такими характеристиками як висока якість, довговічність та практичність.

Ми співпрацюємо з найкращими меблевими брендами нашої країни, в списку яких такі виробники:

-          Сокме;

-          Гербор;

-          Міромарк;

-          Світ Меблів;

-          Дрімка;

-          ВНД;

-          БРВ Україна;

-          ВМВ Холдинг;

-          Арбор Древ та ін.

Окрім великого різноманіття шаф, комодів, столів, стільців, ліжок, модульних меблів та іншого, вашій увазі представлено також ортопедичні матраци, футони й топпери. З магазином Брістоль ви зможете створити ідеальний інтер’єр й насолоджуватись ним впродовж багатьох років!

Повернутись
Зворотній зв'язок