Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Свічки в інтер’єрі
  30.10.2021

Для багатьох людей горіння свічки асоціюється з затишком та теплом. Спеціалісти у галузі психології та оздоблюванні інтер’єрів зазначають, що використання свічок в домашньому дизайні робить загальну атмосферу більш розслабленою та спокійною. Крім того, вони можуть вигідно підкреслювати стиль оформлення приміщення. В цій статті ми детальніше розповімо про те, як правильно підбирати свічки та що слід врахувати при їхньому розміщенні вдома.

Які свічки обирати для дому?

Дуже часто свічки ставлять на приліжкову тумбу. В таких випадках рекомендується обирати соєві свічки у склянних ємностях. На це є декілька причин:

  • соєвий віск визнаний екологічним, тож такі свічки можна використовувати перед сном без шкоди для здоров’я;
  • склянна ємність збереже поверхню меблів від пошкоджень та самих користувачів від можливості обпектись.

Композиція зі свічок та книг або букета квітів на тумбі поряд з ліжком чи комоді – це чи не найкращий спосіб додати інтер’єру затишку.

Для окраси вітальні можна обрати свічки світлих кольорів. Так вони не будуть перешкоджати загальному дизайну, а, навпаки, створюватимуть вигідне нейтральне доповнення. Ширина та висота свічок може бути різною, адже їх можна поєднувати між собою та розміщувати на журнальному столику, на каміні, тумбах біля дивана чи підвіконнях.

Характеними для інтер’єрів у французькому стилі є люстри зі свічками замість ламп. Підвісна конструкція з прикріпленими на неї простими восковими свічками додать особливої вишуканості вашому житлу, дозводить перенестись на кілька століть назад і відчути на собі естетику аристократичного світу. Краще всього розміщувати такі люстри над обіднім столом або в центральній зоні вітальні.

Для окраси заміських будинків обирають великі масивні свічки, часто розміщуючи їх у склянних колбах. Їх можна ставити як при вході в дім на підлозі, так і підвішувати біля дверей. У поєднанні з сезонними квітами та гілками хвойних дерев така композиція не залишить байдужим нікого.

Для створення атмосфери релаксу рекомендується прикрашати свічками ванну кімнату. Якщо це приміщення має вдосталь природнього освітлення, то для декору краще обирати мінімалістичні тонкі та довгі свічки. А в кімнатах без вікон варто розміщувати свічки у склянних ємностях.

Пропозиція магазину Брістоль

Декор допомагає зробити наше житло більш затишним та комфортним. Проте запорукою зручності вдома є якісні та вдало підібрані меблі. На сайті магазину Bristol кожен поціновувач красивих та надійних речей зможе підібрати те, що зможе покращити інтер’єр спальної кімнати, вітальні, дитячої, кухні чи робочого кабінету.

Ми пропонуємо вам скористатись можливістю купити меблі за доступними цінами, оплатити бажану річ в будь-який зручний для себе спосіб та отримати покупку прямо під двері дому.

Повернутись
Зворотній зв'язок