Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Світлі меблі в дитячій кімнаті
  22.09.2020

Білий колір - це відмінне рішення практично для будь-якого інтер'єру. Він асоціюється з чистотою, свободою і витонченістю. Однак чи варто оформляти кімнату малюка в таких світлих кольорах? З одного боку, це дизайнерське рішення візуально збільшить дитячу кімнату і додасть їй особливої атмосфери, а інший - створить батькам багато клопоту, оскільки чистота і охайність притаманні далеко не кожній дитині.

Види білого кольору

Розрізняють такі тони білого кольору, як:

- колір асфальту;

- молочний;

- кремовий;

- оливковий і ін.

Про переваги

Білий колір рекомендовано використовувати при оформленні дитячої кімнати, проте робити це слід продумано. Грамотне використання світлих відтінків допоможе вам надовго забути про необхідність в ремонтних роботах.

Одна з основних переваг білого інтер'єру в тому, що він дозволяє дати волю своїй фантазії і сміливо експериментувати. В такому дизайні можна поєднувати меблі в різних стилях, використовувати яскравий декор. На білих стінах оригінально виглядатимуть геометричні візерунки, дитячі малюнки та інші елементи в яскравих кольорах. Головне - не забувати про почуття міри і про те, що кімната повинна не тільки виглядати стильно, а, перш за все, бути комфортною для дитини.

Про недоліки

Незважаючи на універсальність і практичність білого кольору в інтер'єрі, вдало виглядає він далеко не у всіх приміщеннях. Якщо кімната невелика і в неї потрапляє трохи світла, то світла палітра, навпаки, буде виглядати тьмяно.

Перед покупкою білих меблів батьки часто вагаються, оскільки розуміють, що світлий гарнітур вимагає особливого догляду і обережною експлуатації. Відкиньте будь-які хвилювання! Сучасні виробники меблів покривають поверхні комодів, тумб, шаф і ліжок спеціальними, безпечними для дитячого здоров'я засобами, які частково захищають від механічних пошкоджень і швидкого забруднення. Безумовно, білі меблі не зможуть довгий час виглядати, як нові, однак, такі предмети інтер'єру допоможуть навчити дитину бути акуратним і обережно ставитись до своїх речей.

Якщо ви ще шукаєте меблі для інтер'єру кімнати своєї дитини, радимо звернути увагу на каталоги магазину Брістоль. На нашому сайті можна ознайомитися з широким асортиментом товарів від кращих українських виробників. Якість, практичність, безпека і довговічність - саме завдяки цим характеристикам продукція вітчизняних брендів нічим не поступається світовим торговим маркам. В онлайн-магазині Брістоль купити меблі за доступною ціною - це просто, швидко і приємно!

Повернутись
Зворотній зв'язок