Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Сучасна класика в дизайні
  17.11.2019

Сучасна класика – це перехідний стиль, що поєднує у собі основи традиційного оформлення інтер’єрів та новітні розробки у цій сфері. Ось кілька характерних для нього рис:

1. Кольори.

Сучасна класика – це дизайн природних спокійних пастельних кольорів. Для створення інтер`єру в такому стилі використовують переважно нейтральні відтінки, серед яких найчастіше бувають відтінки сірого, коричневого, синього та зеленого. Особливої вишуканості оформленому приміщенню додає використання контрастних елементів у кольорі бордо, гіркого шоколаду тощо.

 2. Стіни.

Шпалери для сучасної класики – велика рідкість. Для оформлення стін використовується лише інтер`єрна фарба. Орнаментовані шпалери обирають переважно для того, щоб зробити акцент на певній частині приміщення чи для того, щоб приховати дефекти.

3. Вбудовані меблі.

Вони роблять інтер`єр ергономічним та комфортним для користувачів. Вбудовані у стіни чи ніші шафи або стелажі дозволяють зберегти більше простору, додати класичному плануванню оригінальності та створити вдосталь місця для зберігання речей. Особливість вбудованих меблів у стилі сучасної класики у дверцятах. Вони мають бути двостулковими, розсувні системи чи системи дверцят-купе не вітаються у цьому варіанті.

4. Деталі.

Саме завдяки дрібницям можна зробити інтер`єр повноцінним. Дизайн сучасної класики прийнято доповнювати  дверними ручками різного виду. Навіть в одному меблевому комплекті можуть використовуватись різні за розміром, формою та кольором ручки.

5. Правильно зроблені акценти.

Американська класика – інтер`єр, що здатен забезпечити зручні та затишні умови. Значною мірою це досягається завдяки розумному використанні простору та правильному акцентуванні. Елементами дизайну такого типу часто виступає антикваріат – комоди, тумби, журнальні столики, дивани та пуфи й інші предмети, зовнішній вигляд яких навіює на думки про минувші епохи. Результат поєднання краси старовинних меблів та функціональності сучасних способів облаштування приміщення нікого не залишить байдужим.

6. Симетричність та баланс.

Класичний диван та хай-тек крісла або навпаки – в стилі сучасної класики вітаються будь-які комбінування. Важливим є збереження гармонії між формами та розмірами предметів інтер`єру. Однак, це не складе труднощів навіть для початківців у дизайнерській справі, адже на ринку сьогодні існує безліч універсальних моделей, використати які буде доречно у будь-якому приміщенні.

Радимо вам звернути увагу на асортимент товарів онлайн-магазину Брістоль. На нашому сайті ви зможете з легкістю купити меблі за доступними цінами від найвідоміших українських брендів, оплатити покупку зручним для себе способом та замовити доставку прямо під двері дому.

Для консультації звертайтесь за номерами гарячої лінії. Консультанти Брістоль радо дадуть вам відповідь на будь-які питання, пов`язані з покупкою, та допоможуть корисною порадою.

Повернутись
Зворотній зв'язок