Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Столова зона: частина вітальні чи окреме приміщення?
  20.10.2017

Столова зона є невід’ємною частиною практично кожного житла. Вона може розташовуватись на кухні, бути частиною приміщення вітальної кімнати або ж взагалі займати окрему кімнату. Все залежить лише від габаритів будинку та вподобань його власника.

Традиційним місцем для облаштування столової зони виступає вітальня, оскільки вона зазвичай є найбільшою за своєю площею порівняно з іншими житловими кімнатами, чим ідеально підходить для створення комфортного місця для проведення трапези у компанії сім’ї чи гостей. Сучасні тенденції оформлення інтер’єру дозволяють поєднувати вітальну кімнату з обідньою зоною і пропонують варіанти вдалого вирішення цього завдання.

 

Цю частину приміщення можна зонувати кількома способами:

• Кольором;

• Світлом;

• Меблями;

• Поєднанням кольору, світла та меблів.

При оформленні столової зони акцент робиться на окремих деталях, якою може виступити стіна, пофарбована в яскравий контрастний колір, яскраві світильники, розміщені прямо над обіднім столом, покриття підлоги чи оздоблення вікна у вигляді красивих штор.

Для столових зон рекомендовано використовувати світлі тони, оскільки з їхньою допомогою можливо досягти відчуття вільного, необмеженого простору. Білий, бежевий, молочний відтінки застосовуються не лише при оформленні стін, стелі та підлоги.

Часто можна зустріти інтер’єр столових зон, де стіл та стільці – основні меблеві складові – також виготовлені у світлих кольорах. А дехто обирає трапезний стіл та місця для сидіння у якості елементів, на яких акцентується увага. В такому випадку вони можуть бути контрастних по відношенню до загального інтер’єру відтінків.

Наявність столової зони у будинку свідчить про гарні манери його власника та вишуканість його смаків. Інколи цю частину приміщення оздоблюють різноманітними антикварними деталями, завдяки чому вдається підкреслити витонченість атмосфери.

Перевагою столової зони є те, що вона володіє особливою атмосферою. Харчуючись за обіднім столом, розміщеним в окремому місці, кожен може відволіктись від деталей кухонного обладнання та спокійно насолодитись процесом прийняття їжі.

Створити інтер'єр своєї мрії ви зможете з магазином Bristol. Ми пропонуємо вам можливість купити меблі для вітальні за доступними цінами. Широкий асортимент диванів, столів, м'яких комплектів, столів, стільців, комодів, тумб, а також стелажів та вітрин урізноманітнять інтер'єр вашого житла та зроблять його оригінальним та стильним.

Повернутись
Зворотній зв'язок