Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Стінка у вітальню: критерії вибору
  21.11.2017

Вітальня – особлива частина житлового приміщення. Вона володіє неповторною атмосферою домашнього затишку та тепла. Вітальня може слугувати і для прийому гостей, і для відпочинку у колі сім’ї, саме тому при створенні інтер’єру цієї кімнати слід продумати всі деталі для того, щоб кожен її відвідувач міг почувати себе комфортно.

Особливо важливим завданням при облаштуванні вітальні є підбір меблів, адже вони одночасно повинні виконувати свою основну функцію та гармонійно доповнювати загальний інтер’єр приміщення. Стінка – той вид меблів, який ідеально поєднує у собі ці дві вимоги, тож зможе стати ідеальним рішенням для будь-якої вітальні, не залежно від особливостей її планування.

Така гарнітура вперше з’явилась понад півсотні років тому. З розвитком індустрії виготовлення меблів та підвищенням рівня професіоналізму майстрів створювались різні варіанти стінок. На сьогоднішній день існує велике різноманіття модульних конструкцій, з-поміж яких можна знайти варіант відповідно до власних вподобань та потреб.

На що особливо варто звернути свою увагу при виборі стінки у вітальню?

1. Габарити.

Стінка переважно займає немало простору у кімнаті, тому важливо розмістити її так, аби вона виглядала симетрично та гармонійно поєднувалась з іншими меблями у кімнаті. Рекомендовано обирати низку невеликих за розміром деталей для того, щоб цілісна композиція з них не перенавантажувала та не обтяжувала інтер’єр.

 

 

2. Особливість конструкції.

Стінки можуть бути різних видів: прямі, кутові чи П-подібні. Стандартна модель зазвичай розміщується вздовж однієї стіни кімнати та складається з невеликої кількості деталей. Обирати вид стінки варто відповідно до форми та розмірів приміщення, у яком вона буде знаходитись. Для невеликих за розміром прямокутних кімнат ідеально підійде лінійна стінка, а експериментувати з конструкцією стінки краще у великих та просторих приміщеннях.

3. Мобільність.

Широкий асортимент стінок пропонує меблі на коліщатках. Такі елементи стінок можна з легкістю переміщувати по кімнаті. В такий спосіб вдасться удосконалювати загальний інтер’єр та створювати нові варіанти розміщення складових стінки.

 

 

4. Функціональність.

Основним призначенням стінки являється створення місця для компактного збереження різноманітних предметів свого власника. Саме тому кількість та розмір її складових кожен покупець обирає відповідно до обсягу власних речей. Загальна композиція стінки може включати у себе стелажі для книг, тумби з багатьма шухлядами для дрібних речей, комод, що може слугувати підставкою для телевізора та низку полиць.

 

 

5. Колір.

Найчастіше стінки оформлюють у мінімалістичному стилі з використанням палітри світлих кольорів. Такий дизайн дозволяє створити атмосферу легкості у поєднанні з простотою та вишуканістю. Завжди безпрограшним варіантом є класика. Стінки у класичному стилі зможуть вдало доповнити будь-який інтер’єр.

 

 

Ці меблі – багатофункціональні та універсальні. Вони можуть стати частиною не лише вітальні, а й робочого кабінету, кухні чи спальні. У магазині Брістоль ви зможете купити стінки у дитячу, тим самим забезпечивши своєму чаду комфорт та достатньо місця для розміщення власних речей.

Повернутись
Зворотній зв'язок