Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Скандинавський стиль інтер’єру
  23.11.2017

Скандинавські країни, до яких зараховують Фінляндію, Швецію, Норвегію, характеризуються холодним кліматом з довгими зимами, саме тому мешканці цих країв намагаються використати якомога більше світлих та приємних кольорів при оформленні інтер’єру свого житла. Скандинавський дизайн дарує відчуття свободи та створює максимально теплу та затишну атмосферу, тому не дивно, що він здобув таку велику популярність в Україні. В чому ж полягає особливість цього стилю та що лежить в його основі?

Освітлення

Проблема недостачі світла вирішується шляхом використання різних джерел освітлення – світильників, торшерів, а також настільних ламп різних розмірів та форм. Скандинавський інтер’єр ідеально виглядає у приміщеннях з високими стелями та великими вікнами. У кімнатах іншого планування з інтер’єру сміливо можна прибрати штори та фіранки, забезпечивши таким чином проникнення сонячного світла без жодних перешкод.

Колір

Скандинавський стиль асоціюється зі світлом та чистотою. Це і не дивно, адже для оформлення використовуються пастельні відтінки. Попри це рекомендовано робити акценти на деталях теплих насичених кольорів. Загальний інтер’єр повинен виглядати лаконічно та гармонійно.

 

 

Матеріали

Скандинавський стиль передбачає використання натуральних матеріалів. Фаворитом є деревина, оскільки вона є найбільш доступною та здатна якомога краще передати всю самобутність природи. Камінь використовується переважно для оформлення стін, каміну або вікон.

 

 

Текстиль

Продовжуючи тему натуральних матеріалів, варто надати особливу увагу і тканинам, що застосовуються у якості оздоблення інтер’єру. Бавовна, льон, шерсть – все це стане ідеальним доповненням справжньої скандинавської атмосфери.

 

 

Декор

Аксесуари у скандинавському дизайні – особливе мистецтво. В інтер’єрі їх повинно бути зовсім небагато, проте наявні елементи декору зазвичай вирізняються або яскравим кольором або своїм незвичним оформленням чи формою. Надзвичайної витонченості скандинавському інтер’єру надають речі виготовлені своїми руками. Неважливо чи буде це красива композиція з сухих квітів, в’язаний плед або панно на стіні – головне, щоб це подобалось власнику дизайну та доповнювало загальну атмосферу.

 

 

Меблі

Цей дизайн користується великою популярністю завдяки своїй функціональності. Основними вимогами до меблів скандинавського інтер’єру є практичність та простота. Їх виготовляють зі світлих порід дерева (бук, береза, сосна). Кількість предметів має бути такою, щоб у приміщенні залишалось максимально більше вільного простору.

Магазин меблів Брістоль – унікальне місце, адже тут можна знайти все необхідне для створення інтер’єру своєї мрії. Широкий асортимент диванів, комодів, шаф, столів, стільців, ліжок та інших предметів відкриває перед кожним великий простір для фантазії та творчих експериментів. На нашому сайті ви можете ознайомитись з каталогом товарів та купити меблі, що найбільше припали до вашої душі.

Повернутись
Зворотній зв'язок