Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Розумні меблі
  05.10.2017

Наскільки люди турбуються про речі, якими вони володіють? Як багато уваги вони приділяють догляду за ними? І чи відіграють предмети інтер’єру, які часом так ретельно підбираються для створення атмосфери затишку, велике значення для своїх власників?

Сян Гуань, відомий дизайнер, випускник мистецького коледжу Святого Мартіна у Лондоні, намагаючись знайти відповідь на ці запитання створив колекцію меблів під назвою Symbiotic Objects. Особливість представлених ним предметів інтер’єру полягає у тому, що вони утворюють цілісну конструкцію та можуть функціонувати лише за підтримки людини. Без її допомоги ці меблі – лише низка окремих деталей.

Дана колекція складається із одних з найбільш необхідних для роботи меблів: письмового столу, стільця та лампи. Всі предмети мають тісний взаємозв’язок, ключовою ланкою якого являється сама людина. Стіл та стілець мають по дві ніжки та два гачки кожен. Гачки є важливою деталлю цих меблів, їхньою своєрідною опорою. Вони кріпляться до ніг власника (для стільця) та до плечей (для столу). Таким чином, людина постає підтримкою для меблів, а меблі – підтримкою для людини.

Шоломоподібного вигляду лампа також має своєрідний механізм роботи. Вона починає працювати тільки тоді, коли є прикріпленою до голови.

За словами самого дизайнера, метою його проекту було показати важливість взаємодії людини та об’єктів, що її оточують. Завдяки своєму неординарному зовнішньому вигляду та незвичному способу використання ці предмети інтер’єру повинні спонукати людей змінити або хоча б осмислити своє ставлення до речей.

Коли потреби у використанні цих меблів немає, то вони складаться у своєрідний пазл. У такому вигляді їх досить зручно зберігати. До того ж, сама конструкція займає мало місця.

Створивши проект Symbiotic Objects Сян Гуань висловив протест проти сучасної культури користувачів, адже більшість людей щодня користуються предметами, не надаючи їм особливого значення.

Товари, представлені в магазині меблів Bristol також зможуть змінити ваше ставлення до облаштування інтер’єру власного житла та до предметів, що вас оточують, оскільки ми пропонуємо вам високоякісні та надійні ліжка, стільці, крісла, столи, шафи та багато іншого, аналог яким знайти на ринку дуже складно.

Ми вважаємо, що робота вітчизняних виробників заслуговує уваги, тому пропонуємо купити меблі від Сокме, Міромарк, Гербор, ВДН, ВМВ Холдинг, БРВ Україна та низки інших брендів.

Повернутись
Зворотній зв'язок