Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Різноманіття меблів для сну
  31.01.2019

Однією з основних особливостей сучасних дизайнерських рішень є облаштування житлових приміщень так, щоб вільним залишалось якомога більше простору, а присутні у кімнаті меблі були максимально функціональними та практичними. Саме тому заміною громіздких спальних ліжок стали альтернативні варіанти, які можна розмістити і у спальні, і у дитячій кімнаті, і у вітальні. Серед них:

-          Розкладні крісла;

-          Пуфи-ліжка;

-          Модульні дивани;

-          Конструкції «ліжко під ліжком»;

-          «Розкладачки»;

-          Приховані у шафі ліжка;

-          Та надувні матраци.

Найбільш популярними є розкладні крісла. Вдень вони можуть слугувати компактним місцем для сидіння, а ввечері трансформуватись у повноцінне односпальне ліжко. За рівнем свого комфорту сучасні моделі розкладних крісел нічим не уступають сталим ліжковим конструкціям. На сьогоднішній день існують моделі з ортопедичними матрацами, здатними забезпечити максимум комфорту під час відпочинку й слугувати привабливим доповненням інтер’єру. Для малогабаритних квартир непоганим вибором стане і пуф-ліжко. Такий варіант неодмінно сподобається невибагливим любителям мінімалізму.

Модульний диван являє собою поєднання кількох м’яких модулів, правильно згрупувавши які можна перетворити у двоспальне ліжко. Такий варіант вдало виглядатиме у просторих вітальнях, оскільки потребує багато місця для свого розміщення. Перевага модульних комплектів у тому, що їх можна компонувати за власним бажанням.

«Ліжко під ліжком» - це конструкція, в основі якої два ортопедичні матраци, що являють собою  два модулі. За потреби нижню частину можна висунути й установити окремо й розмістити поряд з верхньою частиною й утворити двоспальне ліжко. Плюс цієї моделі в тому, що у складеному вигляді вона не займає багато місця й у тому, що завдяки ортопедичному матрацу забезпечується комфортні умови для сну.

Якщо чуючи слово «розкладачка» ви уявляєте незручні радянські прототипи цього спального місця – досить це робити. Сучасні розкладачки – це привабливі на вигляд комфортні та компактні меблі зі зручним матрацом. Навіть у складеному вигляді вони зможуть виконувати свою основну функцію й слугувати зручним місцем для сидіння.

Тим, хто дбає про економію місця у своїй квартирі, неодмінно сподобається варіант прихованого у шафі ліжка. За допомогою простого відкидного механізму забезпечити себе комфортним спальним місцем можна буде за лічені секунди. Такий альтернативний варіант користується популярністю у багатьох європейських країнах й набуває все більшого поширення в Україні.

Надувний матрац – один з найбільш компактних спальних місць. У складеному вигляді він займає мінімум місця й може зберігатись у невеликій сумці в кутку шафи. Для щоденного використання надувний матрац не є найкращим варіантом, проте за потреби цілком може слугувати спальним ліжком для гостей чи в перші дні після переїзду у нову, ще не облаштовану до кінця, квартиру.

Що ми вам пропонуємо?

В магазині Брістоль представлено широкий асортимент ліжок, диванів, крісел, пуфів, ортопедичних матраців, футонів та топперів, тож кожен охочий зможе підібрати бажаний для себе варіант й купити меблі від найкращих вітчизняних меблевих фабрик за доступними цінами.

Повернутись
Зворотній зв'язок