Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Предмети інтер’єру з натурального дерева
  29.07.2020

Людство здавна вважало деревину одним з найбільш надійних та міцних матеріалів й використовувало її з різними цілями: для будівництва жител, створення предметів побуту й, безперечно, для виготовлення меблів. В цій статті ми вирішили навести декілька вагомих аргументів на користь того, що меблі з дерева – це дуже гарний вибір й спростувати думку про їхню ненадійність.  

  1. Безпечність.

Складно знайти більш екологічний за деревину матеріал. Меблі з дерева мають природне походження, майстер лише надає їм певну форму. Предмети з цього матеріалу абсолютно спокійно можна розміщувати у дитячій кімнаті, відкинувши хвилювання про шкоду для здоров`я малюка.

  1. Естетичність.

Деревина є дуже довговічною та може слугувати впродовж тривалого часу за різних погодних умов. Звісно, цей матеріал може піддаватись деформації, проте це слід розглядати як його перевагу, адже тріщини та потертості додають предметам з натуральної деревини  особливої вишуканості.

  1. Затишок.

Існує думка про те, що дерево володіє природною теплотою, а меблі з деревини випромінюють енергетику, яка дарує своїм власникам позитивні емоції та гарне самопочуття. Інтер’єр, в якому використовуватимуться предмети з цього матеріалу, завжди виглядатимуть по-домашньому затишно.

  1. Приємні тактильні відчуття.

Меблі виготовляються з увагою до найменших дрібниць, завдяки чому вироби практично не мають дефектів.  Імовірність поранитись скалкою є мінімальною. І покрита лаком, і відкрита дерев’яна поверхня дуже приємна на дотик, що немало важливо для меблів, які будуть використовуватись щоденно.

  1. Стильний вигляд.

Меблі з дерева є невід’ємною частиною сучасних дизайнів інтер’єру. Поєднання деревини з грубо обробленими предметами класичних форм створює цікаві варіанти оформлення різних приміщень, що завжди будуть в моді.

  1. Практичність.

Дерев’яні меблі не потребують особливого догляду, тому наявність їх у інтер’єрі житла позбавляє потреби у проведенні ретельного прибирання та прискіпливої уваги до деталей декору. Деревину легко реставрувати, тому речі з цього матеріалу, виготовлені навіть сотню років тому, мають привабливий та вишуканий вигляд. 

  1. Доступність.

Вважається, що меблі з натуральної деревини коштують дорого, через що їх можуть собі дозволити лише люди з великими фінансовими можливостями. Безумовно, порівняно з асортиментом представлених на ринку товарів з ДСП, дерев’яні меблі коштують дорожче, проте обираючи їх покупець робить інвестицію в майбутнє та забезпечує якісними та надійними речами не лише себе, а й майбутні покоління. 

  1. Універсальність.

Виготовлені з деревини предмети інтер’єру можуть бути частиною будь-якого дизайну. Ними можна доповнювати і дитячі, і спальні кімнати, і кухні, і вітальні, а також офіси та інші громадські заклади. Завдяки тому, що асортимент товарів є дуже широким, підібрати для себе підходящий варіант відповідно до своїх побажань та потреб може кожен охочий.

Купити меблі високої якості за приємними цінами ви з легкістю можете у нашому магазині Bristol в режимі онлайн всього за декілька хвилин. За потреби сміливо звертайтесь по допомогу до наших консультанів. Всі необхідні контакти вказані на сайті.

Повернутись
Зворотній зв'язок