Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Правила облаштування гардеробу в квартирі
  02.01.2019

У невеликих за площею житлових приміщеннях гардеробна кімната – це небачена розкіш, тому одяг, взуття та інші несезонні речі традиційно прибираються на антресолі, ховаються у шафи чи на балкон.

На сьогоднішній день можна дозволити собі самостійно планувати житловий простір своєї квартири й при бажанні виокремити місце для гардеробу.

В чому особливості цього приміщення

Гардеробна кімната – це своєрідне сховище, де можна розмістити одяг, взуття, аксесуари та інші речі. В ній також можна зберігати постільну білизну, дитячі іграшки – все, для чого немає місця у вітальні чи спальні.

В гардеробі зазвичай відсутні вікна. В них немає потреби, оскільки вздовж кожної зі стін розміщують високі суцільні шафи з низкою різних відділень, полиць, шухляд тощо. У відсутності вікон є й переваги: в гардероб не буде потрапляти сонячне світло, через яке речі можуть вицвісти.

Які меблі повинні бути в гардеробі

Оскільки це приміщення призначене для зберігання речей, в ньому повинно бути вдосталь відповідних меблів – полиць, шухляд, шаф для вішаків, гачків тощо. Кількість та розмір меблів залежить від кількості ваших речей та площі відведеного під гардероб приміщення. Якщо можливості виготовити меблі на замовлення у вас немає, гарною альтернативою може бути покупка модульного комплекту. Перевага цього варіанту у тому, що елементи модулю можна компонувати відповідно до власних побажань та потреб.

Особливості гарнітуру гардеробу

Варто пам`ятати, що ця кімната – особистий куточок, не призначений для чужих очей. Тому основним є забезпечити максимум комфорту для себе й створити достатньо місця для збереження всіх необхідних речей.

Зважаючи на це, не варто обирати в гардеробну кімнату меблі з дорогих матеріалів. Головні критерії гардеробних меблів – довговічність та практичність, втіленням яких є не лише натуральна деревина, а й ДСП чи МДФ.

Якщо ж гардероб являє собою частину квартири-студії, то меблям варто приділити особливу увагу. Необхідно потурбуватись про те, щоб гарнітур відповідав загальному інтер`єру й доповнював стиль житлового приміщення.

Про що слід пам`ятати

Гарнітур гардеробної кімнати буде регулярно експлуатуватись й витримувати чимале навантаження, тож на ньому не слід економити задля свого ж блага. Надавайте перевагу меблям з розсувним механізмом – це додасть гардеробній кімнаті оригінальності й суттєво зекономить місце. А систематичне прибирання й дотримання охайності допоможуть зберегти ваші речі в гарному стані впродовж довгого часу.

Наша пропозиція

Якісні та надійні меблі – запорука вдало облаштованої гардеробної кімнати. Де знайти їх серед великого різноманіття, яке пропонує сьогодні український ринок?

Радимо вам звернути свою увагу на асортимент товарів магазину Брістоль. В наших онлайн-каталогах представлено продукцію найкращих українських виробників, в списку яких:

-          Сокме;

-          Світ Меблів;

-          Міромарк;

-          Дрімка;

-          Гербор;

-          ВНД;

-          ВМВ Холдинг;

-          БРВ Україна;

-          Арбор Древ;

-          Take&Go та ін.

Ми пропонуємо вам ознайомитись з різноманіттям модульних комплектів, столів, стільців, диванів, ліжок, тумб, комодів та іншого гарнітуру й купити меблі за доступною ціною, витративши на це всього кілька хвилин свого часу.

Повернутись
Зворотній зв'язок