Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Підлогові вішалки: всі за та проти
  07.12.2021

Підлогові вішалки вважаються одним із найсучасніших способів зберігання верхнього одягу. Вони дуже часто використовуються у інтер’єрах у стилі мінімалізм, ф’южн та інших, тим самим заміняючи громіздкі шафи та комоди. В цій статті ми вирішили розглянути не лише переваги, а й недоліки таких систем зберігання меблів для того, аби вам було простіше визначитись з покупкою речей під час оновлення домашнього інтер’єру.

Підлогові вішаки можна використовувати у будь-якому інтер’єрі. Для них знайдеться застосування як у коридорі чи вітальні, так і у спальній кімнаті або дитячій. Універсальність, мобільність та компактність – одні із основних плюсів вішалок такого типу.

Види підогових вішалок

Відповідно до особливостей конструкції, підлогові вішалки поділяються на:

  • Моделі, призначені для зберігання верхного одягу;
  • Вішалки-стійки для розміщення одягу на вішаках;
  • Вішалки для костюмів, сорочок та штанів.

Місцем першого зі списку варіанта найчастіше стає зона біля вхідних дверей, оскільки така вішалка має багато гачків – кріплень для одягу всіх членів родини, а сама конструкція не займає багато місця у коридорі чи вітальні.

Вішалку-стійку теж нерідко використовують у вітальні. Однак в залежності від особливостей конструкції та стилю вона може виконувати роль додаткової секції гардеробу у дитячій кімнаті або повністю замінити шафу для одягу.

Особливість вішалок для костюмів у тому, що їхня конструкція забезпечує ідеальні умови для зберігання класичного одягу так, аби ні сорочка, ні штани, ні піджак не помнулись й не втратили привабливість свого зовнішнього вигляду. В основному, їх ставлять у спальнях чи дитячих кімнатах.

Матеріали, з яких виготовляють вішалки

Широкий асортимент даних товарів на сучасному ринку відкриває перед українськими покупцями цілий світ дизайнерських витворів, серед яких можна обрати варіант, що відповідав би фінансовим можливостям та гармонійно поєднувався б з загальним інтер’єром. Разом з цим при покупці перевагу слід надавати вішалкам з надійних та довговічних матеріалів, які могли б витримати вагу масивного зимового одягу й не потребували б особливого догляду.

Найбільш популярними являються пластикові вішалки. Моделі такого типу можуть відразу впасти око завдяки своїй доступній ціні, однак варто пам’ятати, що пластик не вирізняється високою міцністю й з часом деталі, виготовлені з такого матеріалу, можуть тріскатись або ламатись. Рекомендуємо звертати увагу на вішалки з пластиковими деталями лише у випадку, якщо опорна конструкція виробу виготовлена з металу чи будь-якого іншого матеріалу з високим показником міцності.

Говорячи про металеві вішалки, слід зазначити, що для того, щоб стійка змогла витримати вагу зимового одягу, товщина металу повинна становити мінімум 1 мм. У протилежному випадку виріб швидко деформується.

Дерев’яні вішалки можуть бути двох типів: виточені з масиву чи збірні. Такі системи зберігання вирізняються особливою міцністю та довговічністю. Поверхня основної стійки та всіх елементів добре шліфується й покривається захисним шаром лаку.

Де купити меблі в Україні онлайн

Якщо вам не подобається витрачати час на походи в магазин та стояння в чергах – ласкаво просимо до каталогів онлайн-магазину меблів «Bristol». Тут всього за лічені хвилини ви можете знайти для себе бажаний товар й оформити його покупку. За потреби ви завжди можете звернутись до консультантів нашого магазину. Зателефонувавши за номерами гарячих ліній Брістоль можна отримати кваліфіковане обслуговування та корисну пораду.

Повернутись
Зворотній зв'язок