Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Основи правильної організації простору
  20.12.2020

Більшість сучасних інтер`єрів представляють собою зразки гармонійного поєднання простоти та зручності. Людина, що постійно перебуває у русі, потребує відповідно облаштованої домівки, дизайн якої відповідав би характеру свого власника й задовільняв би його основні потреби. В цій статті ми розповімо більше про те, як зробити інтер`єр квартири не тільки привабливим на вигляд, а й комфортним, дотримуючись при цьому ключових правил дизайну.


1. Зонування.
Одне з найбільш важливих вмінь при створенні дизайну — вміння правильно поєднати в одному приміщенні відразу декілька функціональних зон. Якщо йдеться про житлову квартиру, то це, так звані, ділянки денної та нічної активності. У офісних приміщеннях зони поділяються на відпочинкові та робочі.
Розмежувати територію можна різними способами: за допомогою розстановки меблів або елементів декору, використовуючи стінки чи перегородки, акцентуючи на окремих джерелах освітлення чи предметах обстановки.


2. Ергономіка.
Житло сучасної людини повинно бути мінімалістичним та компактним, при цьому включаючи у себе все необхідне для комфортного повсякдення. Великою популярністю в останні десятиліття користуються інтер`єри такого типу, як кухня-вітальня, вітальня-бібліотека, спальня-гардероб тощо. Втілити в життя ці дизайнерські задумки вдається за допомогою меблів-трансформерів.


3. Лаконічність.
На думку спеціалістів, основою будь-якого вдалого інтер`єру є гармонійно поєднані кольори оформлення стін, стелі та підлоги. Краще всього надавати перевагу нейтральним відтінкам, мінімалістичним візерункам на шпалерах та текстилі, декору з природних матеріалів.
Ці тенденції притаманні як класичним інтер`єрам, так і дизайнам у стилі хай-тек, ф`южн, модерн тощо.


Де купити меблі в Україні
Якщо ви прагнете облаштувати домівку чи офіс так, щоб перебування в створеному вами інтер`єрі приносило вам позитивні враження та було зручним, особливу увагу слід приділити підбору меблів.
На сайті магазину Брістоль перед вами відкриється широкий асортимент товарів від відомих вітчизняних брендів. Шафи, столи, стільці, ліжка, тумби, дивани, крісла, комплекти й інші предмети інтер`єру кожен охочий зможе купити онлайн всього за декілька кліків. А якщо виникнуть додаткові запитання чи потреба у пораді спеціаліста — сміливо телефонуйте на гарячу лінію Bristol. Наші консультанти завжди намагаються зробити так, аби ваш шопінг був продуктивним та вигідним.

Повернутись
Зворотній зв'язок