Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Основи інтер`єру дитячої кімнати
  04.07.2018

На відміну від кімнати дорослого, дитяча кімната являється для свого маленького власника одночасно і місцем для сну й навчання, і ігровою зоною, і територією прийому гостей і особистим куточком для відпочинку наодинці. Все це неодмінно слід враховувати при облаштуванні інтер`єру.

Здавна існує стереотип про те, що кімната для дівчаток неодмінно має бути оформлена у рожевих тонах, а для хлопчиків – у синіх. Насправді ж визначатись з кольором стін у дитячій кімнаті слід зважаючи не на стать малюка, а, перш за все, на його особисті вподобання. Безумовно, дитяча кімната повинна бути світлою і просторою, а зробити її такою зможуть теплі кольори шпалер чи фарби для стін. Якщо ви вирішите умовно поділити кімнату на декілька окремих зон, то кожну з них можна розфарбувати у певний колір, який гармонійно поєднувався б один з одним. Це додасть оригінальності загальному інтер`єру та дозволить втілити у життя власні задумки.

Освітлення – не менш важливий елемент інтер’єру дитячої кімнати. Світла повинно бути вдосталь у кожній частині кімнати. Поряд з ліжком рекомендовано розмістити декілька світильників, ігрову частину також можна оздобити цікавими джерелами освітлення. А якщо в кімнаті буде розміщуватись письмовий або комп’ютерний стіл, то зону навколо нього неодмінно слід забезпечити достатньою кількістю світла. Лаконічну лампу в центрі кімнати, яка буде відігравати роль центрального джерела світла, можна замінити на оригінальну тематичну люстру у вигляді улюбленого героя мультфільмів чи казок малюка – сучасний ринок може запропонувати безліч варіантів подібних аксесуарів.

Основними характеристиками дитячого ліжка є комфорт та безпека. Спальне місце малюка повинно створювати максимально приємні умови для нічного відпочинку та поповнення сил. Особливу увагу потрібно приділяти конструкції ліжка, кріпленням та окремим деталям. На сьогоднішній день існує багато різних моделей дитячих ліжок, проте найкраще обирати варіант, виготовлений з деревини, оскільки цей матеріал вирізняється з-поміж інших довговічністю та міцністю.

Незалежно від того, яку площу має кімната і скільки меблів у ній розміщено, кожен куточок приміщення для вашого чада повинен бути безпечним для нього й приємним. Дозвольте малюку самостійно обирати аксесуари інтер`єру та невеликі дрібнички, радьтесь з ним на рахунок основних моментів дизайну – і кінцевий результат спільної роботи задовольнить кожного з вас.

Якщо ви прагнете купити меблі в кімнату своїй дитині, то краще всього зробити це в магазині Брістоль. Ми пропонуємо широкий асортимент продукції від найкращих українських фабрик, які володіють прихильністю багатьох українських покупців. Скориставшись нашою пропозицією, ви зможете порадувати своє чадо новими меблями.

Повернутись
Зворотній зв'язок