Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Про найбільш поширені помилки дизайну
  12.04.2018

Оформлення приміщення та елементи декору відіграють велике значення для загального інтер’єру житла та атмосфери, що у ньому панує. Деякі господарі сміливо спрямовують весь свій творчий потенціал на створення максимально затишного та функціонального дизайну, а деякі довіряють це завдання професіональним майстрам.

Дуже складно при облаштуванні інтер’єру досягти бездоганного результату, тому ми виокремили декілька найбільш поширених похибок, яких у майбутньому ви зможете уникнути.

1. Неправильне зонування приміщення.

Це особливо стосується невеликих за площею квартир. Інколи господарі вимушені поєднувати, наприклад, кухню та спальню або вітальну кімнату. Звісно, все залежить від особливостей приміщення та побажань його власника, проте рекомендовано якомога більш чітко розмежовувати ці території одна від одної.

І спальна зона, і кухня володіють особливою атмосферою та призначенні для різних видів способів проведення часу. Тож намагайтесь за можливості чітко відокремлювати куточок для відпочинку та місце для приготування їжі.

2. Меблі, їх розмір та функціональність.

При виборі фурнітури для житлового приміщення ми часто забуваємо про те, що основними її характеристиками повинні бути місткість та компактність. Тому нерідко меблі стають не перевагою інтер’єру, а його недоліком, позбавляючи кімнату вільного простору та «обтяжуючи» її.

Сучасна індустрія меблів здатна запропонувати шафи, столи, ліжка на будь-який смак. Тож асортимент продукції як вітчизняних, так і світових виробників дозволяє кожному охочому задовільнити власні вподобання та підібрати бажаний варіант.

Впродовж останніх років все більшої популярності набувають меблі-трансформери. Якщо раніше їм надавали перевагу власники малогабаритних квартир задля економії простору, то тепер плюси меблів такого типу стали зрозумілими і решті людей.  

Меблі-трансформери дозволяють не лише оптимально використовувати простір житлової кімнати, а й нерідко стають справжньою родзинкою інтер’єру та цікавим експериментом для тих, хто звик до класичних моделей фурнітури.

3. Недоречний декор.

Аксесуари – це ті речі, з якими необхідно бути максимально обережним. Елементи декору інколи являються об’єктами, на яких робиться найбільший акцент. Вони здатні доповнити практично будь-який стиль інтер’єру. Проте дуже важливо мати відчуття міри та доповнювати дизайн виключно доречним для нього оформленням. Килими на стінах та великі громіздкі скульптури у кожній кімнаті – це не завжди гарна ідея.

Намагайтесь не забувати про те, що ваше житло повинно дарувати затишок та налаштовувати на приємну домашню атмосферу. Тож користуйтесь нагодою та у теплі пори року використовуйте живі квіти та вазони у якості елементів декору. Цей варіант практично завжди залишається безпрограшним, оскільки існує безліч варіацій поєднання квітів.

В чому полягає наша пропозиція?

Інтернет-магазин меблів Брістоль – це не лише місце, де можливо купити меблі від найкращих українських виробників, а й отримати професійну консультацію від кваліфікованих знавців дизайнерської справи. Наші працівники завжди з радістю допоможуть вам у виборі нових меблів та нададуть вичерпну інформацію про товари, бренди, способи оплати, доставки тощо. Для цього необхідно зателефонувати за вказаним на сайті номером гарячої лінії.

 

Повернутись
Зворотній зв'язок