Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Модульні меблі, їхні особливості та переваги
  29.06.2018

Модульні меблі – це своєрідний конструктор, різні елементи якого доступно скомпонувати у завершену конструкцію відповідно до власних вподобань. Такий тип меблів являє собою окремі функціональні блоки – модулі фурнітури, які на відміну від класичних шаф, диванів чи комодів, можна адаптовувати залежно від особливостей приміщення й раціонально організовувати простір у ньому.

Кожен предмет інтер’єру має свої особливості. І модульні меблі не є цьому виключенням. До елементів конструкції модульних меблів належать переважно шафи з висувними ящиками, невеликі комоди тощо. Вони можуть слугувати не лише для збереження одягу та дрібних речей, а й у якості декоративних предметів інтер’єру. Все залежить лише від втілених в життя фантазій виробника та особистих вподобань господарів будинку. 

Модульні меблі можуть бути частиною практично будь-якого дизайну. Існують варіанти конструкцій для віталень, спальних кімнат, кухонь та на ванн. Найбільш поширеним типом модульних меблів є м’які тип – дивани, крісла, ліжка та ін. При виготовленні модульних меблів застосовують останні технологічні розробки, серед яких, наприклад, крісло-трансформер, яке у розкладеному вигляді цілком зможе замінити повноцінне спальне місце. 

Модульні меблеві системи сміливо заявляють про свої переваги, завдяки чому порівняно з класичними варіантами фурнітури мають більше прихильників. Їх обирають власники невеликих квартир та любителі новизни й оригінальності у інтер’єрі. А також ті, хто надає перевагу втіленню особистих задумок при створенні дизайну свого житла.

Крім того, модульні меблі мають безліч переваг. Мобільність є одним з основних їхніх плюсів. Завдяки зручній та продуманій конструкції змінювати положення меблів, додавати до усталеного виду нові складові можна без особливих труднощів.

Зручність – це ще один критерій, завдяки якому модульні меблі стають поповненням і житлових приміщень, і офісів, і заміських будинків. Модульні меблі – компактні та функціональні й попри те, що займають небагато місця можуть вміщувати у собі велику кількість речей.

Стиль – наступний пункт у списку переваг фурнітури такого типу. Зазвичай модульні меблі виготовляються у одному стилі, тож розмістивши у своєму дому конструкцію з різних меблів вам не доведеться турбуватись про те, що вони зашкодять гармонійному вигляду загального інтер’єра. На модульних меблях може робитись акцент, а сама фурнітура – надавати дизайну кімнати завершеності.

Вартість. Порівняно з тим варіантом, коли господарям житла доводиться купувати окремі види меблів для того щоб вони гарно виглядали у поєднанні, модульні комплекти у своїй цілісності коштують дешевше. Такий тип фурнітури уступає по ціні й порівняно з меблями на замовлення.

Якщо ви прагнете підтримати вітчизняного виробника й при цьому отримати якісні та надійні предмети інтер’єру – ласкаво просимо до магазину меблів «Брістоль»! У нашому асортименті представлено лише перевірену продукцію від найкращих українських меблевих фабрик. Такі бренди як Сокме, Світ Меблів, Міромарк, Дрімка, Гербор, ВНД, ВМВ Холдинг, БРВ Україна, а також Арбор Древ створили меблі, купити які зможе кожен охочий у нашому магазині в режимі онлайн. Для цього навіть не доведеться покидати меж власного помешкання.

А якщо при оформленні замовлення вам знадобиться допомога – звертайтесь до менеджерів магазину Брістоль. Наші працівники з радістю потурбуються про те, щоб покупка здійснилась швидко та прозоро, а також про те, щоб ви у максимально короткі терміни змогли отримати своє придбання.  

Повернутись
Зворотній зв'язок