Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
М`який журнальний столик
  18.10.2020

Звичним для нас елементом вітальні являється кавовий чи, інакше кажучи, журнальний столик – невеликий за розміром та площею стільниці предмет, що доповнює загальну композицію кімнати, являється складовою загального меблевого гарнітуру, використовується для проведення чаювань чи слугує місцем для розміщення вази з квітами чи вазонів, а також забезпечує місце для зберігання невеликої кількості книг чи паперів й інших дрібних речей. Однак чи чули ви про м`який журнальний столик? І якщо так, то чи хотіли б придбати собі такий? В цій статті ми розповімо детальніше про основні переваги такого типу меблів.

М`який журнальний столик – це річ, здатна додати вишуканості будь-якому дизайну. Переважно він розміщується по центру кімнати, чим звертає на себе увагу як жителів дому, так і гостей. За умов правильного підбору самих меблів й вдалого вибору місця розташування такий столик зможе вигідно підкреслити дизайн вітальні й заявить про хороший смак господарів.

Вибір для сміливих

Відмовитись від класичного журнального столика з дерева – справа не з простих. Такі меблі є звичними, універсальними та завжди доречними. Однак якщо ви прагнете додати своїй вітальні більше кольору й перевтілити її дизайн за рахунок одного кроку, то покупка м`якого журнального столика – це точно те, що потрібно! Обирати можна з широкої палітри кольорів: існують столики як пастельних ніжних відтінків, так і глибоких темних кольорів. Тож ваше завдання – визначитись, який саме варіант зможе гармонійно вписатись у ваш інтер`єр.

Особливість м`яких журнальних столиків не лише у кольорі. При бажанні ви можете підібрати меблі з оригінальним візерунком оббивки, тим самим додавши оригінальності оформленню вітальні. М`який журнальний столик з барвистим принтом неодмінно стане вдалим доповненням вітальні, незалежно від того, в який колір пофарбовані стіни та стеля у цьому приміщенні.

Два в одному

Журнальні столики з м`якою поверхнею – це і столик для проведення чаювань, і додаткове місце для сидіння. Їх можна використовувати у якості пуфів чи підставок для ніг поряд з кріслом чи диваном. А якщо захочеться почастувати гостей чи влаштувати сімейний перегляд фільму зі смаколиками, то варто лише розмістити на столику міцний підніс з необхідним посудом.

Купити меблі для дому як улюблений вид шопінгу

Магазин Bristol – це місце, де кожен охочий зможе знайти й придбати для себе річ, що стане доповненням житлової квартири чи офісного приміщення, не витративши при цьому багато вільного часу та заощаджень.

Ми пропонуємо:

  • широкий асортимент товарів від вітчизняних брендів;
  • зручні умови оформлення замовлення;
  • швидку доставку по Україні;
  • гарантовану якість та довговічність меблів.

Ми завжди готові допомогти вам з вирішенням будь-яких труднощів, пов`язаних з оформленням покупки. Тож якщо виникнуть запитання чи потребуватимете поради – звертайтесь на гарячу лінію Брістоль. Всі необхідні контакти вказані на сайті.

Повернутись
Зворотній зв'язок