Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
М’які меблі для домашнього кабінету
  03.01.2022

З переходом на віддалений режим роботи у багатьох з нас виникла потреба у облаштуванні окремого робочого куточка вдома. Далеко не в кожній квартирі чи будинку є змога виділити окреме приміщення під кабінет, однак завдяки сучасним дизайнерам та їхнім сміливим ідеям відокремити зону, яка виконувала б роль офісу, можливо навіть у невеликих за площею житлах. В цій статті ми поговоримо про важливу складову будь-якого «домашнього кабінету» - м’які меблі й розповімо, якими вони бувають, як їх слід підбирати й які саме варіанти краще всього дозволять утримати баланс між робочою атмосферою та відпочинком.

Основні елементи робочої зони вдома

Давайте спершу визначимось з тим, які меблі є ключовими в домашньому робочому куточку. Їх небагато, це:

  1. Стіл.
  2. Стілець або офісне крісло.
  3. Полиці чи шафа для документів або технічної гарнітури.

Цього мало б бути достатньо для комфортної роботи. Та варто зазначити, що впродовж тривалого робочого дня, якому відводиться від 7 до 10 годин у добі, ми не повинні забувати про відпочинок й давати своєму тілу можливість порелаксувати бодай на декілька хвилин. Саме тому спеціалісти рекомендують облаштовувати робочі простори не лише столом та стільцем, а й м’якими меблями.

Які м’які меблі для домашнього офісу обрати

Під час роботи вдома нам буває важко абстрагуватись від затишньої домашньої обстановки й налаштувати на робочий лад. Слід зазначити, що під «м’якими меблями для домашнього офісу» розуміється не крісло, переставлене з вашої спальні чи вітальні в кабінет, а річ, яка не асоціювалась би у вас із безтурботним відпочинком. М’які меблі для робочого кабінету повинні бути нейтральними – в міру комфортними, однак не комфортними настільки, аби десятихвилинний відпочинок на них змусив вас знову довго повертатись до роботи.

Для облаштування домашнього кабінету краще всього обирати такі м’які предмети інтер’єру, як безкаркасні крісла-мішки, пуфи, тахти, невеликі дивани або крісла тощо. Окрім свого презентабельного вигляду та зручності, ці меблі повинні бути компактними й не перешкоджати доступу до робочого місця.

Де купити меблі в Україні онлайн

Шопінг в Інтернеті – це справа, що потребує від покупців уважності до деталей та відповідальності. На сьогоднішній день існує безліч онлайн-магазинів, що пропонують широкий асортимент меблів від різних виробників. Однак продукція далеко не кожного з них є якісною та може заслуговувати вашої уваги та коштів.

Саме тому ми рекомендуємо вам купувати меблі лише у перевірених місцях – магазинах, які співпрацюють з відомими брендами, за потреби можуть надати кваліфіковану консультацію та готові засвідчити стандарти якості речей, які предтавляють у своїх каталогах. Приклад такого магазину - це «Bristol».

На нашому сайті кожен охочий може знайти не лише м’які меблі для домашнього кабінету, вітальні чи дитячої кімнати, а й безліч інших предметів для затишного та стильного облаштування дому чи офісу.

Повернутись
Зворотній зв'язок