Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Меблі в Задзеркаллі
  09.02.2017

Пройшло більше ніж 150 років, а шедевр Чарльза Лютвіджа, більше відомого як Льюіс Керролл, досі викликає шалений захват серед дорослих і дітей. Парадокси, алюзії та безліч прихованих підтекстів стали невичерпним джерелом натхнення для вчених, художників та кінематографістів, але дуже особливе місце «Аліса в Країні Чудес» займає для дизайнерів.  

Шалене чаювання

Зачаровані шармом «Аліси», Катаріна Мішер та Томас Тракслер створили столик, який ввібрав в себе англійську лаконічність та казкову жартівливість. Цей предмет інтер’єру виконаний з темного дерева, а одна з ніжок замінена на порцелянові горнятка та блюдці. Такий столик переносить прямо в центр чаювання зі Шляпником і Березневим Зайцем. Створюючи неповторну атмосферу. Ще один чудесний аксесуар від пари з Відня – грибна полиця (Fungi Shelf). Ця деталь нагадує чудернацькі декорації фільму Тіма Бертона, присвяченого пригодам Аліси в чарівній країні.

Італійські дизайнери компанії Ipe Cavalli створили колекцію світильників, присвячених сюжету історії Керролла. Люстри і бра у стилі прованс ніби пропонують скуштувати чаю разом з божевільною компанією. Тонкі руки, що тримають філіжанки, чайник, з носика якого ллється кришталь – все це продукт високої майстерності та бурхливої фантазії. Чорний метал гармонійно доповнюється білосніжною керамікою, створюючи аристократичний настрій в інтер’єрі. Вишуканість і увага до деталей стали відзнакою італійських майстрів.

Королівський сад

Шведський дизайнер Фредрік Нілсбі вирішив не обмежуватися лише меблями і створив дизайн шоу-рума, який повністю присвячений історії Аліси. Фаворитами дизайнера стали троянди саду королеви та живі гральні карти, тому саме їм присвячені найвиразніші частини інтер’єру. Арки, обвиті квітами, фігурні кущі, сходи у вигляді колоди карт – все це чудово вписалося в креативний магазин одягу. Кожна з кімнат є абсолютно унікальною і має свою тематику. Дизайнер вдало поєднав андеграунд з бароковими меблями, створивши продуманий і чарівний світ, населений дизайнерськими сукнями і взуттям.

Меблі що танцюють

Стіл, який вальсує – так визначив цю модель Вінсент Томас Леман. Повністю асиметричні фігурні ніжки створюють враження, що столик раптово здійнявся і почав танцювати, покинувши своє стандартне положення. Митець зумів перетворити казку на реальність, створивши колекцію меблів Dust Furniture. Як каже сам дизайнер, все починається з натхнення та спалаху уяви, ідеї для створення «запилених» меблів він шукає серед щоденних речей та подій. Так, наприклад, акробати, які балансують на головах один одного так захопили митця, що він створив подібний на них стелаж для книжок. Своєю метою Леман вбачав розробити такі меблі, які були б одночасно функціональними і «повними життя».

Країна чудес світу меблів – так можна назвати магазин Bristol. Вишуканість чи ексцентричність, мінімалізм чи буяння деталей – якими б не були ваші побажання в інтер’єрі, у нас в каталозі ви знайдете варіанти на будь-який смак. В інтернет магазині Брістоль ви можете купити меблі для вашого стилю життя за привабливими цінами.

Повернутись
Зворотній зв'язок