Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Меблі для домашнього кабінету
  01.12.2017

Сучасне життя потребує зайнятості у режимі нон-стоп, тому нерідко доводиться і вдома приділяти час на виконання робочих завдань. Для того, щоб праця поза приміщенням офісу була продуктивною, необхідно правильним чином облаштувати робочу зону.

Гарнітура домашнього кабінету

Прийнято вважати, що класичний інтер’єр кабінету повинен включати у себе письмовий стіл, крісло та стелаж для книг, виконаний у одному стилі. Такий дизайн володіє особливою вишуканістю та свідчить про високий статус свого власника. Часто до комплектації робочого приміщення додається диван, журнальний столик та шафа для одягу. Проте цей варіант стосується лише тих, хто може собі дозволити виділити окреме приміщення у своєму будинку під робочий кабінет. Якщо ж площа квартири не дозволяє такої розкоші, то робоча зона обмежується лише мінімальним набором меблів: стіл, крісло, полиці для книг.

Обидва випадки включають у себе необхідні для комфортної праці предмети інтер’єру, габарити та зовнішній вид яких залежить від вподобань та фінансових можливостей свого власника.

 

 

Максимум комфорту

Одними з основних вимог до інтер’єру робочої зони є продумана організація простору та функціональність меблів.

Стіл – ключовий елемент робочого кабінету. Перш, ніж купувати ці меблі, необхідно бути впевненим у тому яку кількість речей стіл повинен вміщувати і, відповідно, скільки шухляд та ящиків мати, та де саме буде розміщуватись.

Асортимент столів на сьогоднішній день є дуже великим. Кожен покупець може обрати варіант відповідно до своїх вимог та потреб і стати власником багатофункціонального комп’ютерного столу або лаконічного письмового. Не залежно від того, яку за площею кімнату відведено під робочий кабінет, завжди варто пам’ятати про те, що стіл повинен знаходитись у місці з найкращим освітленням.

 

 

Друга по важливості деталь – місце для сидіння. Зазвичай вибір стоїть між кріслом або стільцем. Це теж залежить від вподобань майбутнього власника кабінету. Найбільш оптимальним варіантом є офісне крісло. Воно розраховане на те, що працівник перебуватиме за роботою тривалий час, тому має відповідну конструкцію – м’яке сидіння, зручну спинку та підлокітники. Якщо ж цей варіант не підходить, то завжди можна придбати звичайний стілець, який за потреби можна буде використати у інтер’єрі не лише робочого кабінету, а й вітальні чи кухні.

Не можна забувати і про системи збереження необхідних для роботи речей. Ними можуть являтись і канцелярське обладнання, і папки з документами, і книги. Для того, щоб всі ці предмети не порушувати гармонійності інтер’єру житла та не перетворювали його на офісне приміщення, їх рекомендовано розміщувати у спеціально відведених стелажах або шафах.

 

 

Сучасні дизайнерські студії пропонують великий вибір модульних комплектів, що включають у себе всі необхідні для комфортної роботи предмети інтер’єру.

Ми пропонуємо широкий асортимент меблів, купити які ви зможете за доступними цінами, зробивши замовлення на нашому сайті або здійснивши покупку особисто у магазинах м. Львів. Наші працівники готові у будь-який момент дати вам корисну пораду та допомогти з вибором ідеальних меблів для облаштування власного робочого кабінету вдома. Всі необхідні контакти вказані на сайті магазину Брістоль.

Повернутись
Зворотній зв'язок