Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Ліжко круглої форми: всі за та проти
  17.07.2018

Сучасні меблеві фабрики втілюють в життя найбільш сміливі та оригінальні задумки, пов’язані з виготовленням меблів для житлових приміщень. Один з прикладів – круглі ліжка. На відміну від звичних для всіх моделей спальних місць, ліжко такого типу у якості предмету інтер’єру свого житла обирають далеко не всі.

В чому основні плюси та мінуси таких меблів і як зробити правильний вибір круглого ліжка?

Перш за все, ліжка круглої форми – це оригінально та естетично красиво. Такі меблі зможуть зробити витонченою практично будь-яку спальню й дозволити своїм власникам порушити стереотип про те, що ліжко може бути лише прямокутної чи квадратної форми.

По-друге, широкий асортимент круглих ліжок представлений моделями, для створення яких використовують різні матеріали. Оббивку спальних місць такого типу можуть виготовляти з тканин, шкіри й поєднання різних варіантів текстилю, що лише додає особливості цим меблям.

Круглі ліжка мають незвичну конструкцію. Окрім матрацу оригінальної форми, ліжко може бути оснащеним спеціальним розкладним механізмом, застосування якого здатне перетворити повноцінне спальне місце круглої форми у напівкруглий зручний диван.

Попри всі переваги, круглі ліжка – специфічний тип меблів, місце для яких знайдеться далеко не у кожній спальній кімнаті. Вони гармонійно поєднуються з такими стилями, як модерн та мінімал. В класичних інтер’єрах з гардинами та масивними меблями круглі ліжка будуть виглядати недоречно. Такі меблі також не варто розміщувати у приміщеннях, оформлених у стилі кантрі чи ампір.

Оскільки ліжко являється одним з ключових предметів інтер’єру спальної кімнати, йому завжди відводиться немало місця у кімнаті. У випадку з ліжком круглої форми доведеться розраховувати на ще більше простору. Частиною конструкції деяких круглих ліжок являється подіум. Тож при виборі нового спального місця слід обов’язково врахувати те, що воно потребуватиме особливих умов для свого розташування.

Круглі ліжка – це варіант лише для великих та просторих спальних кімнат. В невеликих приміщеннях такі меблі хоч і будуть виконувати свою основну функцію – створення зручних умов для сну та відпочинку, проте будуть приносити дискомфорт у всьому решта.

Що ми пропонуємо?

Якщо у вас є бажання купити меблі високої якості за доступними цінами у Львові – магазин Брістоль до ваших послуг! Наша пропозиція – це численні моделі не лише ліжок, а й диванів, столів, стільців, шаф, комодів, тумб та інших меблів як для житлових, так і офісних приміщень від найкращих українських виробників.

В каталогах нашого магазину ви можете ознайомитись з продукцією від таких меблевих фабрик, як:

-          БРВ Україна;

-          ВМВ Холдинг;

-          Гербор;

-          Міромарк;

-          Сокме;

-           ВНД;

-          Арбор Древ;

-          Світ Меблів та ін.

Особливість нашої пропозиції також і в тому, що крім якісної та довговічної фурнітури, ми забезпечуємо своїм клієнтам і швидку доставку їхньої покупки по Львову та Львівській області. Тож обравши у нашому магазині поповнення свого інтер’єру, вам не доведеться турбуватись про його транспортування.

Детальну інформацію про товари, бренди, спосіб оплати та інші питання, пов’язані з оформленням замовлення можна дізнатись за номерами гарячої лінії, вказаними на сайті.

Повернутись
Зворотній зв'язок