Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Корисні аксесуари для затишку вдома
  30.09.2019

Деталі в інтер`єрі мають не менше значення, ніж меблі або колір стін. З їхньою допомогою можна перевтілити дизайн, не докладаючи для цього особливих зусиль, додати оригінальності деяким зонам приміщення, зробити акцент на перевагах обстановки й просто створити затишок для мешканців та гостей.

Домашній декор виконує й практичні функції. Зокрема, такий елемент, як чохол для дивана чи крісла буде не лише привабливим аксесуаром, а й захистом меблів від механічних пошкоджень та забруднень.

Зважаючи на важливість аксесуарів для створення комфорту й затишку вдома, ставитись до їхнього вибору слід передбачливо та уважно.

Що слід врахувати?

Перш за все, те, що декор повинен гармонійно поєднуватись з загальним інтер`єром. Тому в питанні підбору аксесуарів для вітальні чи спальні слід орієнтуватись на особливості приміщення та використані у його оздобленні кольори й форми.

М`які меблі переважно оздоблюють за допомогою таких елементів, як:

-          чохли;

-          накладки-столики на підлокітники;

-          розкладні вішаки;

-          подушки різних форм і розмірів.

При виборі аксесуарів для м`яких меблів неодмінно слід врахувати особливості конструкції фурнітури. До прикладу, перш, ніж придбати чохол для підлокітника, правильно виміряйте ширину та довжину цієї деталі крісла або дивана.

Невід`ємний елемент для дитячих кімнат – іграшки у вигляді улюблених персонажів з мультфільмів. Їдальню або кухню чудово доповнять меблі-трансформери – високі табурети, що за потреби можна переобладнати у драбину або журнальний столик, розкладні обідні столи, стелажі тощо.

Універсальним рішенням для будь-якого інтер`єру являється органайзер. Ця річ допоможе упорядкувати дрібні предмети, звільнити більше простору й загалом доповнити обстановку чимось оригінальним на вигляд та містким й корисним по своїй суті. Органайзер – це компактна альтернатива ящикам для зберігання різних речей, проте наявність других також допоможе створити комфорт удома.

Що ми можемо запропонувати?

Онлайн-магазин Брістоль – це місце, де можна знайте все бажане та необхідне для облаштування дитячої кімнати, робочого кабінету, спальні, кухні, вітальні, коридору й практично будь-якого іншого куточка будинку. В нашому асортименті представлено продукцію від топових меблевих фабрик України, якість та надійність яких не викликає жодного сумніву. В списку виробників, з якими ми співпрацює вже багато років, такі бренди, як:

-          Сокме;

-          Міромарк;

-          Світ Меблів;

-          Дрімка;

-          Гербор;

-          ВНД;

-          ВМВ Холдинг;

-          БРВ Україна;

-          Арбор Древ та багато інших.

Тож якщо хочете купити меблі для свого житла чи офісу – ласкаво просимо до нас! Ми готові допомогти вам з вибором бажаного товару в телефонному режимі – тільки зателефонуйте за номерами гарячої лінії, що вказані на сайті. Професійна консультація, великий асортимент, висока якість, приємні ціни, швидка доставка – лише деякі з наших переваг. Можете переконатись у цьому самі після першої ж покупки у Брістоль!

Повернутись
Зворотній зв'язок