Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Коли меблі бувають людяними
  18.01.2017

Зухвалий та екстравагантний – саме так можна описати британця Пітера Рольфа. Здобувши освіту в області деревообробки та дизайну, він цілеспрямовано почав заглиблюватися у тонкощі створення меблів в університеті Хай-Вайкомбу. Це місто, за словами митця, має довгу та багату історію меблевої промисловості, що й послугувало для нього додатковим натхненням. Поєднавши навички роботи з деревом та ґрунтовні знання з конструювання меблів, Пітер Рольф створив унікальні колекції комодів, столів та шкатулок для прикрас.

Натхненний людиною

Любов до природи  та її творінь стали відправною точкою для колекції  Erotic Human Furniture, яка відтворює всю красу людського тіла. Комоди в стилі «ню» викликали дуже суперечливі реакції серед публіки, ставши предметом бурних обговорень. Всі моделі цієї колекції являють собою скульптурні витвори оголених чоловічих та жіночих фігур. В кращих традиціях принципів Ренесансу, Пітер Рольф намагався передати особисте захоплення естетикою тілесності. З практичної точки зору, ці комоди особливо цікаві, адже шухлядки в них розташовані саме в «інтимних» місцях.

Скульптору вдалося втілити в життя божевільні фантазії Сальвадора Далі, які до цього існували лише на полотнах картин. Не дивно, що такі меблі стануть до смаку далеко не всім, а лише неординарним та молодим.

Різкі контрасти

Природні форми були першими темами для експериментів з меблевим дизайном та посідають в колекціях дизайнера особливе місце. Футуристичне дерево-комод, бутон квітки з пелюстками, що розкриваються і стають шухлядками, стіл у вигляді петунії – все це продукт тонкого сприйняття природної краси. Рольф, певним чином, наслідує стилістику модерну, повторюючи у своїх меблях рослинні плавні лінії та форми.

Стрімко відходячи від натуралістичності, дизайнер створює лінійку столів та стільців, граючись з геометричними формами. В пошуках себе, Рольф експериментує з різними стилями та техніками, тому кожний предмет його меблів – самостійна одиниця інтер’єру. Масивність та тонкі лінії дивовижно вдало поєднуються в межах однієї колекції.

Для найдорожчого

Особливої уваги гідні шкатулки для прикрас з цінних порід дерева. Це лаконічні й витончені скриньки, переважно, кубічної форми з ненав’язливими геометричними візерунками або контрастними контурами. Всього в колекції їх представлено вісім штук, кожна з яких вишукано оброблена чорною тканиною з середини.

На що б не були схожі меблі, вони все одно залишаються найважливішою частиною внутрішнього оздоблення дому. Ми сміливо зустрічаємо інновації та шануємо класику та пропонуємо вам широкий асортимент вибору. В інтернет магазині Брістоль ви можете купити меблі на будь-який смак і гаманець.

Повернутись
Зворотній зв'язок