Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як «продовжити життя» меблям з МДФ
  10.05.2021

Існує думка про те, що якщо меблі виготовлені з низького за вартістю матеріалу, то вони будуть неякісними й не прослужать довго. Розвиток технологій й рішення сучасних дизайнерів спростовують це твердження, завдяки чому предметам інтер’єру з МДФ надають не меншу перевагу, ніж речам з натуральної деревини. Строк експлуатації меблів й те, який вигляд вони мають після кількарічного використання значною мірою залежить від умов, в яких вони знаходились, та того, як саме за ними доглядали.

В цій статті ми розповімо більше про те, як саме слід турбуватись про меблі для того, щоб вони мали гарний вигляд й на славу виконували свої основні функції.

Як правильно користуватись меблями з МДФ

  1. На зовнішній шар меблів не повинна потрапляти волога. Якщо все ж це сталось, постарайтесь якнайшвидше усунути цю проблему.
  2. Не використовуйте жодних сильнодіючих хімічних речовин для догляду за меблями.
  3. Тримайте меблі з МДФ подалі від прямих сонячних променів та світла ламп.
  4. Ні в якому разі не ставте на поверхню з МДФ гарячий посуд.
  5. Підтримуйте у приміщенні рівень вологи до 86 %, а температуру не нижче за 10°С. Різкі перепади можуть викликати пересихання матеріалу, внаслідок чого він буде тріскатись.
  6. У шафах та тумбах з МДФ вагу предметів слід розподіляти рівномірно: більш масивні та важчі речі рекомендується класти на низ, а верхні полиці займати чимось дрібним та легким. Цей крок допоможе уберегти меблі від деформації.
  7. Відкривайте та закривайте меблі легко, не докладаючи зайвих зусиль. Якщо конструкція складена правильно й відповідно до всіх вимог, то складнощів при використанні не виникатиме.
  8. Транспортувати меблі потрібно пустими, а ще краще – у розібраному вигляді. Це необхідно для того, щоб зайвий раз не навантажувати кріплення.
  9. Слідкуйте за станом кріплень. За потреби їх слід підкручувати або змащувати.
  10. При появі плям на поверхні МДФ слід відразу зайнятись їхнім усуненням. Для цього рекомендується використовувати мильний розчин або спеціальні миючі засоби.
  11. Якщо меблі мають вбудовані дзеркала, обов’язково перевірте його на наявність тріщин. Навіть найменші дефекти в майбутньому можуть викликати серйозний ризик й травмувати когось з користувачів.

Де купити меблі з МДФ в Україні?

Знайомство з якісною меблевою продукцією й її покупку ми рекомендуємо здійснювати у нашому онлайн-магазину Bristol. Тут ви знайдете все необхідне для облаштування будь-якого куточку дому або офісу. Ми пропонуємо широкий асортимент столів, стільців, тумб, ліжок, диванів, а також матраців, футонів і топперів за цінами, що гарантовано приємно вас здивують!

У списку брендів, з якими ми підтримуємо співпрацю:

  • Гербор;
  • БРВ Україна;
  • Міромарк;
  • Дрімка;
  • Сокме;
  • Гербор;
  • Шик Галичина й низка інших.

За детальною інформацією про особливості товарів, способи оплати та доставки можна звернутись на гарячу лінію Bristol за вказаними на сайті номерами телефонів або сконтактуватись з нами через соцмережі.

Бажаємо приємних та корисних покупок!

Повернутись
Зворотній зв'язок