Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Робота з дому: облаштування робочого місця
  07.10.2020

На ефективність та якість роботи значним чином впливає те, в яких умовах доводиться працювати. Сучасна людина часто стикається з потребою брати роботу додому. Дехто ж працює віддалено в постійному режимі. В цій статті поділимось інформацією стосовно того, як краще всього облаштувати робоче місце.

Організація простору та ідей

Психологи запевняють, що перевантажений зайвими предметами робочий простір негативно впливає на сам робочий процес. Саме тому варто слідувати принципу «Порядок на робочому місці – порядок у справах». Під рукою завжди повинні бути лише найнеобхідніші речі: ноутбук або комп`ютер, папір для записів та письмове знаряддя. А зробити простір сприятливим для продуктивної роботи допоможуть зручні лаконічні меблі.

Варто надавати перевагу меблям пастельних кольорів та простих конструкцій. Більшість дизайнерів схиляється до того, що чим менше додаткових декоративних елементів матиме робочий стіл або стілець, тим менше буде відволікаючих моментів.

Якщо ж ви маєте потребу у візуалізації інформації – скористайтесь спеціальною магнітною дошкою. Її можна закріпити на рівні очей, розміщувати на ній власні структуровані записи, зображувати схеми й будь-які інші нотатки, що зможуть допомогти впродовж робочого процесу.

Правильне освітлення

Варто подбати про те, щоб до робочого куточка в достатній кількості поступало денне світло. Техніку слід установити так, аби від неї не відблискували промені й не приносили при цьому дискомфорту ні вам, ні іншим мешканцям приміщення. Сонячні промені позитивно впливають на організм людини, пробуджуючи її до роботи, тож старайтесь якомога більше справ встигнути зробити засвітла.

Якщо ж виникатиме потреба працювати ввечері чи вночі, то слід правильно облаштувати штучне освітлення. Холодні білі відтінки лампи сприятимуть концентрації людини на роботі, тоді як жовтий колір світла, навпаки, розслаблятиме.

Приємний інтер`єр

На підсвідомому рівні на нас дуже великий вплив справляють оточуючі навколо предмети. Якщо мова йде про імпровізований офісний куточок в житловому приміщенні, то слід знайти «золоту середину»: цей простір повинен бути в міру затишним, аби вам було комфортно займатись вирішенням справ, й одночасно достатньо стриманим для того, щоб нічого зайвого не відволікало від роботи.

Де купити меблі для домашнього офісу?

Рекомендуємо вам завітати в каталоги нашого онлайн-магазину Bristol для ознайомлення з асортиментом продукції від найкращих вітчизняних торгових марок. Там ви знайдете все необхідне для комфортного та стильного робочого куточка, а саме:

  • столи;
  • стільці;
  • комп`ютерні столи та стільці;
  • м`які меблі та ін.

За потреби ви завжди можете звернутись за додатковою інформацією за вказаними на сайті номерами гарячої лінії чи написати в чат. Менеджери магазину Bristol радо дадуть відповідь на питання, що можуть вас цікавити, й допоможуть корисною вказівкою.

Повернутись
Зворотній зв'язок