Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як в маленькій квартирі знайти місце для всіх речей
  10.11.2017

Організація простору у житловому приміщенні за умови, що його власник має багато одягу, меблів та інших речей – справа дуже непроста. В цій ситуації слід навчитись розставляти правильні пріоритети та залишати в інтер’єрі виключно найнеобхідніші елементи й вміти правильно ними користуватись.

Гарний початок – половина справи

Основним предметом будь-якого житлового приміщення є ліжко. І саме воно інколи є найбільш громіздким елементом інтер’єру. Для того, щоб була можливість правильно організувати решту вільного від ліжка простору слід розмістити спальне місце таким чином, аби воно не заважало пересуватись по кімнаті і створювало комфортні умови для відпочинку.

Продуманим буде рішення обирати меблі з внутрішніми ящиками. На сьогоднішній день багато дизайнерських студій може запропонувати подібні моделі ліжок або диванів, тому трудність буде складати лише вибір стилю таких предметів інтер’єру.

Компактність та краса

Крім внутрішніх ящиків, що зможуть стати вдалим місцем для розміщення одягу чи взуття, можна використовувати також і плетені корзини, які стануть одночасно декоративним та функціональним елементом інтер’єру. Вони доповнять дизайн кімнати приємною атмосферою домашнього затишку, якою часом нехтують у прагненні зробити простір житлової квартири ультрасучасним.

Вище, краще, зручніше!

Такий предмет інтер’єру як консоль не можна назвати надзвичайно компактним. Він гарно слугує для зберігання дрібних речей. Основною перевагою консолей є те, що такі меблі дозволяють зекономити невелику частину простору завдяки висоті своєї конструкції. Таким чином, використовувати можна і поверхню такої шафки, і простір під нею. До того ж, консоль – вишукані меблі, здатні гармонійно доповнити будь-який інтер’єр.

Для економії місця рекомендовано використовувати підвісні полиці. Вони є універсальним предметом інтер’єру, тому розміщувати їх можна і у вітальні, і у спальні, і у ванній кімнаті.

Всьому своє місце

Зробити процес збереження речей більш організованим можна шляхом розміщення речей у відповідних для них місцях (рушники та косметика – у ванній, книги – у вітальні, посуд – на кухні). Наявність навіть суперфункціональних меблів не гарантує того, що в приміщенні буде більше вільного простору, якщо його власник не має бажання слідкувати за порядком та чистотою.

В магазині Брістоль ви можете купити меблі за доступними цінами у будь-яку кімнату свого житла. Ми пропонуємо широкий асортимент диванів, ліжок, матраців, столів, стільців, тумб та багато іншого.

Наші працівники завжди готові прийти на допомогу для того, щоб допомогти у вирішенні будь-яких суперечливих моментів, тому за потреби кожен клієнт магазину Брістоль може зателефонувати або написати нам та отримати професійну консультацію й дізнатись всю необхідну інформацію.

Повернутись
Зворотній зв'язок