Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як правильно підібрати аксесуари
  13.12.2017

Відповідно до всіх основних правил, пов’язаних з облаштуванням інтер’єру, починати потрібно з плану та детальної організації простору приміщення. Але часто стається так, що стартом втілення задумки стає випадкова покупка красивої картини, затишних фіранок або антикварного стільця.

Що саме варто враховувати при облаштуванні інтер’єру для того, щоб він був функціональним та виглядав гармонійно?

Вдалий початок – половина справи

Процес облаштування інтер’єру подібний до написання картини. Обидві справи починаються з одного й того ж – розмітки робочої поверхні та виділення на ній ключових елементів. Зважаючи на особливості та площу приміщення, необхідно підбирати відповідні за розміром аксесуари. Наприклад, у маленькій кімнаті негармонійною буде виглядати громіздка люстра, а у великій кімнаті – ,навпаки, маленький світильник.

У дрібницях не тільки краса

За допомогою маленьких деталей інтер’єру можна візуально збільшити площу приміщення. Для цього необхідно використовувати їх у мінімальній кількості та розміщувати на достатній відстані один від одного.

Спеціалісти рекомендують оформлювати приміщення шляхом використання різних за формою, розміром та текстурою предметів. Таким чином можна буде досягти максимально вигідного підкреслення основних переваг інтер’єру та додати неординарної родзинки до загального стилю.

Якщо планується використання великої кількості маленьких деталей, то їх слід об’єднати та розмістити один з одним, розвісивши на стіні, розставивши на полиці тощо.

 

Увага на акценти

Використання кольорів та їхнє поєднання для багатьох дизайнерів постає справжньою проблемою. Слід пам’ятати про те, що контрастне поєднання відтінків – це гарна ідея, але тільки у деяких випадках. Акцент на деталях яскравих кольорів варто робити лише у випадку, коли загальний інтер’єр виконаний у нейтральних тонах. Цими деталями можуть бути декоративні подушки, вази для квітів, торшери або фіранки.

Якщо ж в інтер’єрі вже присутні яскраві кольори, то тоді акцентування варто зробити шляхом розміщення аксесуарів у відповідних для них місцях та робити це таким чином аби кімната не виглядала обтяженою цими деталями.

 

Відповідність стилю

Чи не найголовнішим критерієм при підборі аксесуарів є те, наскільки вони гармонійно виглядатимуть на фоні загального оформлення приміщення. Очевидно, що яскраві поп-артові аксесуари не дуже підійдуть до класичного інтер’єру, а у мінімалістичному стилі – громіздкий вінтажний комод. Загалом використання аксесуарів має значні переваги при оформленні приміщення, адже завдяки ним можна не лише вигідно вказати на переваги інтер’єру, а й виразити свою індивідуальність та відкрити широке поле для творчих експериментів. Підібрані з душею аксесуари здатні зробити по-домашньому теплим будь-яке приміщення.

На сайті магазину Брістоль ви зможете знайти все необхідне для того, щоб створити інтер’єр своєї мрії та доповнити його бажаними аксесуарами. Меблі, купити які доступно в режимі онлайн, - найкращі зразки продукції від вітчизняних виробників. Переконатись у їхніх перевагах тепер можете і ви!

Повернутись
Зворотній зв'язок