Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як правильно користуватись м’якими меблями
  25.11.2019

М’які меблі – обов’язковий елемент будь-якого затишного житла. Крісла, пуфи, дивани, кушетки – для цих предметів знайдеться місце у як класичному, так і у сучасному інтер’єрі. Для того, щоб вони слугували за призначенням впродовж тривалого часу й тішили своїх користувачів привабливим зовнішнім виглядом, слід подбати про належні умови експлуатації та догляду за оббивкою. В цій статті поділимось з вами корисною інформацією про те, як слід дбати про м’які меблі.

Загальні правила

Деколи причиною погіршення зовнішнього вигляду меблів є не неправильний догляд, а низка інших чинників. Саме тому слід врахувати наступне:

1. На зовнішній вигляд меблів впливає мікроклімат приміщення, у якому вони розміщені. Для м’яких меблів найбільш оптимальними будуть умови, де показник температури повітря становитиме вище +2 градусів, а вологості – до 70%.

2. Джерела тепла, такі, як батареї чи обігрівачі повинні знаходитись на відстані мінімум 1 метра від меблів з м’якою оббивкою. Стосується це і прямих сонячних променів. Варто уникати їхнього потрапляння на поверхню меблів або намагатись мінімізувати це.

3. М’які меблі повинні розміщуватись на рівній поверхні. До виведення з ладу механізмів та кріплень меблевих конструкцій можуть призвести навіть незначні перепади.

4. Час від часу необхідно проводити перевірку механізмів складання/розкладання, за потреби підтягувати та змащувати їх. Не меншу увагу слід приділяти й кріпленням.

5. Предмети інтер’єру з м’якою оббивкою слід використовувати чітко за їхнім призначенням. Це означає, що не слід розхитувати меблі, у конструкції яких не передбачено механізму-качалки; не слід сидіти на підлокітниках; не слід ставати ногами на меблі, стрибати на них чи виконувати інші фізичні вправи.

6. Розміщувати меблі необхідно у зонах, де їм не загрожувало б падіння гострих предметів чи інші фізичні пошкодження.

7. При транспортуванні меблі слід попередньо позбавити від будь-якого додаткового навантаження, переносити їх над підлогою й підіймати, тримаючи лише за низ конструкції.

8. Не забувати про вологе прибирання. Оббивку рекомендується періодично очищати за допомогою щітки, пилососа чи ганчірки. Спосіб прибирання може відрізнятись в залежності від типу оббивки.

 Наша пропозиція

Одне з найкращих місць для того, щоб купити меблі в Україні – онлайн-магазин «Брістоль». На нашому сайті ви маєте можливість ознайомитись з широким різноманіттям меблів від найкращих українських виробників й придбати їх за доступними цінами.

В списку торгових марок, з якими ми співпрацюємо: Сокме, Міромарк, Світ Меблів, Дрімка, Гербор, ВНД, ВМВ Холдинг, БРВ Україна, Арбор Древ, Take&Go та багато інших. Більш детальну інформацію про бренди й процес покупки можете дізнатись, зателефонувавши на нашу гарячу лінію. Необхідні контакти вказано на сайті.

Бажаємо вам приємних покупок у Брістоль!

Повернутись
Зворотній зв'язок