Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як підготувати дім до зими
  31.10.2019

До зміни сезонів слід підготуватись не лише самим, а й потурбуватись про відповідне облаштування житла. Від того, наскільки серйозно ви підійдете до питання підготовки будинку до морозів залежатиме те, наскільки зручно ви та інші мешканці почуватимуть себе впродовж зими. В цій статті ми вирішили поділитись з господарями кількома корисними підказками.

1. Генеральне прибирання.

Почніть новий погодній сезон без зайвих речей. Особливу увагу варто приділити прибиранню горища та підвалу, оскільки ці зони зазвичай використовують у якості сховища речей, якими довго не користуються, й їхнє прибирання відкладається наостанок.

2. Утеплення вікон.

Якщо ви не впевнені у надійності вікон, подбайте про додаткове утеплення й захист віконних шпарин. В цьому допоможуть спеціальні плівки, скотчі або силіконові герметики.

3. Заміна батарейок в детекторі диму й очистка вентиляції.

Оскільки взимку приміщення провітрюється рідше, не зайвим буде переконатись у справності детекторів та вентиляції. В протилежному випадку в будинку буде підвищуватись концентрація токсичних газів, що негативно впливатиме на здоров`я мешканців та шкодитиме пожежній безпеці.

4. Очищення території навколо будинку від гілок.

Зима – непередбачувана пора року. Кількість опадів може бути дуже великою, а гілки дерев, розміщених поряд з дахом та вікнами житла можуть не витримати важкість снігу чи сильних вітрів й нанеси шкоду будинку та його жителям. Тому слід убезпечити своє перебування вдома, прибравши все зайве надворі.

5. «Переодягнення» інтер`єра.

 Дозвольте собі відчути приємну зимову атмосферу, оточіть себе теплими та приємними речами, замініть легкі літні тюлі на більш щільний текстиль, додайте дизайну в`язаного декору й хенд-мейд виробів, почніть прикрашати житло до новорічних свят.

А якщо виникне потреба доповнити житло якісними та зручними меблями, не віддаючи при цьому останні заощадження, – ласкаво просимо до онлайн-магазину Брістоль. На нашому сайті представлено великий асортимент столів, стільців, ліжок, диванів, крісел, шаф, комодів та іншої фурнітури, яка може заслуговувати вашої уваги.  

Купити меблі у нас – це хороша інвестиція, адже надійні матеріали й висока функціональність запропонованих нами товарів забезпечить їхнє довговічне використання. За потреби сміливо звертайтесь за порадою чи детальною консультацією. Контакти наших гарячих ліній вказані на сайті.  

Повернутись
Зворотній зв'язок