Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як облаштувати робоче місце вдома
  22.03.2021

Починаючи з весни минулого року, багатьом з нас довелось перейти на віддалений режим роботи. Раніше працювати з дому здавалось нереальною для втілення ідеєю. Та на сьогоднішній день така альтернатива є навіть кращою, ніж робота з офісу, адже облаштувати робочий простір можна відповідно до власних побажань. В цій статті ми детальніше розповімо про те, як зробити це правильно.

  1. Підібрати місце.

Ідеальний варіант — це коли для домашнього офісу відводиться окрема кімната з дверима, в яку ніхто не заходитиме, поки ви працюєте й відволікатиме вас від важливих справ. Однак, реалії не завжди відповідають нашим побажанням, тож більшості з нас доводиться йти на компроміс.

Найчастіше кабінет вдома - це частина вітальні або спальні. Мінімальна площа, необхідна для зручного розміщення робочого столу становить 1 кв.м. Дуже важливо, аби в цьому куті знаходилась розетка. Варто також подбати й про те, щоб робочий стіл розміщувався подалі від прохідних місць та дверей, адже активність інших мешканців може викликати дискомфорт під час ділових розмов через відеозв`язок.

  1. Підібрати меблі.

Запорука комфорту під час роботи вдома — це вдало підібрані меблі. Слід попердньо провести виміри й визначити, скільки місця ви можете відвести для столу, стільця, техніки й інших важливих предметів. Підбирати меблі слід залежно від особистих потреб та вподобань, а також габаритів монітора, клавіатури та інших технічних засобів, якими ви будете користуватись під час роботи.

2.1. Робочий стіл.

Якщо для роботи ви використовуєте переважно тільки персональний комп`ютер, то обирайте стіл, поверхня якого матиме достатньо місця для монітора, клавіатури і мишки. Також розгляньте варіанти столів з секцією для системного блоку. Отвори для проводів в стільниці спростять з'єднання компонентів комп'ютера та зроблять робочий простір більш ергономічним. Асортимент офісних столів включає у себе різноманітні моделі, тож ви неодмінно зможете знайти щось підходяще для себе.

2.1. Робочий стілець.

Знайти ідеальний робочий стілець — ще одне важливе завдання. Оскільки за роботою ви можете проводити понад 7 чи 8 годин, слід подбати про те, щоб впродовж всього цього часу ви перебували в зручній для вашої спини позиції. Кількість годин, які ви зазвичай працюєте, визначає тип стільця, який вам знадобиться.

2.3. Шафи або тумби.

Незалежно від того, який обсяг інформації буде зберігатись в електронному форматі, варто виокремити місце й для важливих паперів  В процесі роботи можуть знадобитись також ручки, блокноти та інші фізичні предмети. Оскільки далеко не кожен домашній офіс призначений для таких систем зберігання, краще всього надати перевагу вертикальному стелажу або настінним полицям. Так ви забезпечите достатньо місця для всіх необхідних речей та зекономите більше місця в кімнаті.

Купити меблі в Україні за доступними цінами доступно в магазині Bristol. Ми пропонуємо широкий асортимент, високу якість товарів та сервісного обслуговування, різні варіанти оплати та доставки замовлення, а також зручний інтерфейс сайту.

Повернутись
Зворотній зв'язок