Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як облаштувати дачу або сад для комфортного відпочинку?
  07.06.2018

З приходом літа чи не кожен з нас прагне більше часу проводити на свіжому повітрі, насолоджуючись приємною погодою та відпочинком. Для власників приватних будинків та дач ця пора є особливою, оскільки дозволяє проявити свою фантазію та облаштувати надворі справжній райський куточок, де можна було б зі зручністю проводити літні вечори в сімейному колі або товаристві друзів.

Сучасна індустрія виготовлення меблів може запропонувати широкий асортимент різноманітної фурнітури для зовнішнього використання. Проте кожен тип меблів має свої особливості та переваги, які неодмінно слід врахувати, працюючи над облаштуванням подвір`я.  

Якими повинні бути садові меблі?

Основними характеристиками виготовлених з дерева меблів є міцність, довговічність екологічність та естетичний зовнішній вигляд. Саме тому така фурнітура залишається актуальною попри всі зміни тенденцій інтер’єру та стрімкий розвиток меблевої індустрії. Дерев`яні меблі - це безпрограшний варіант для будь-якого інтер`єру, в тому числі й для подвір`я приватного будинку або дачі.

З чого виготовляють такі меблі?

При виборі матеріалу для створення садових меблів орієнтуються на його міцність та надійність. Найбільш придатними варіантами вважаються такі породи дерева, як:

-          Дуб;

-          Бук;

-          Акація

-          Та модрина.

Кожен з них має свої переваги і найчастіше використовується для створення надзвичайних моделей фурнітури, здатних стати не лише прикрасою двору чи саду, а й комфортним місцем для відпочинку надворі.

В чому переваги таких меблів?

Асортимент меблів, виготовлених з деревини, є дуже великим. Це різні за формою та конструкцією столи, стільці, лавки, крісла, гойдалки тощо. Оскільки меблі, які розміщуються на вулиці, можуть потрапляти під дощ чи прямі сонячні промені, то передбачливі майстри покривають їх спеціальними засобами для захисту та збереження привабливості їхнього зовнішнього виду попри будь-які несприятливі погодні умови.

Дерев`яна фурнітура користуються великою популярністю серед господарів не дарма. Вони мають низку переваг, до яких належить:

-          Велике різноманіття за зовнішнім виглядом;

-          Зручність;

-          Довговічність;

-          Оригінальність;

-          Та екологічність.

Що ми можемо запропонувати?

Те, наскільки якісними та комфортними будуть меблі для саду значною мірою залежить і від їхнього виробника. Якщо ви прагнете стати власником якісних та красивих речей, то неодмінно завітайте до нас. У магазині Брістоль для кожного є можливість купити меблі з якісних матеріалів за доступними цінами.

В наших каталогах представлена продукція від найвідоміших та найавторитетніших меблевих фабрик України, серед яких:

-          БРВ Україна;

-          Сокме;

-          Світ Меблів;

-          Міромарк;

-          Дрімка;

-          Гербор;

-          ВНД;

-          ВМВ Холдинг;

-          Арбор Древ та низки інших.

Продукція кожного з них цілком може заслуговувати вашої уваги та можливості стати прикрасою вашого саду або подвір`я заміського будинку.

Повернутись
Зворотній зв'язок