Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Ідеї для дитячої кімнати
  13.10.2021

Дитяча кімната – це приміщення, важливість якого не можна недооцінювати. Тут дитина проводить багато часу, вчиться та відпочиває, бавиться з друзями чи наодинці, робить свої перші успіхи, починає пізнання світу навколо. Саме тому інтер’єр дитячої кімнати повинен бути максимально комфортним та безпечним. Тільки у такому випадку знайомство з новим принесе хороший результат. В цій статті ви знайдете декілька порад щодо того, як покращити інтер’єр дитячої й правильно його облаштувати.

Оптимальне використання простору

Особистий куточок дитини не повинен бути перенавантаженим речами. Слід облаштовувати цю кімнату так аби в ній знаходились всі необхідні меблі й при цьому було вдосталь місця для активних ігор. Рекомендується умовно поділяти приміщення на зони для навчання, сну, відпочинку тощо. Це допоможе дитині стати більш організованою й краще фокусуватись на кожному із занять.

Правильно підібрані та безпечні меблі

Кожна річ у інтер’єрі дитячої кімнати повинна бути якісною. Перед покупкою нового гарнітуру варто переконатись, що матеріал, з якого виготовлявся стіл, стілець, ліжко, тумба й інші елементи обстановки відповідає всім стандартам, не має дефектів та не загрожуватиме життю та здоров’ю свого маленького користувача.

Оскільки діти ростуть дуже швидко, через що часто може виникати потреба у оновленні предметів інтер’єру, рекомендується купувати меблі-трансформери. Їх можна регулювати відповідно до зросту дитини.

Хороше освітення

В дитячій кімнаті повинно бути вдосталь як природнього, так і штучного світла. Краще всього, якщо в приміщенні будуть великі вікна, що виходитимуть на сонячний бік, легкі світлі штори, світильники різного розміру з ненав’язливим світлом ламп тощо. Подбайте про те, щоб вимикачі знаходились на доступній відстані від письмового столу, місця для малювання та читання й поряд з ліжком. Не зайвим буде розмістити біля ліжка світильник або настільну лампу.

Палітра кольорів у оформленні кімнати

Спеціалісти зазначають, що для інтер’єрів дитячих кімнат варто обирати світлі однотонні відтінки. Нейтральний фон стін та стелі вигідно підкреслюватиме стиль меблів та елементи декору.

Безпечне та практичне підлогове покриття

Не варто пояснювати, наскільки активними та неохайними деколи бувають дітлахи. Зважаючи на це, слід обирати для дитячих інтер’єрів таке покриття на підлогу, яке не вбирало б пил та бруд, легко очищувалось від забруднень, а також не було слизьким. Що стосується зовнішнього вигляду, то на сьогоднішній день можна знайти чимало як класичних килимків, так і килимків із зображенням квітучих галявин, футбольного поля, доріг для автомобілів й іншими принтами.

Як урізноманітнити дитячий інтер’єр

Майже кожен малюк любить малювати. Чому б тоді не створити у кімнаті комфортне місце для цього заняття? Можна облаштувати спеціальний куточок для творчості, що складається з ширми,  мольберта й обладнання для малювання або ж прикріпити до стіни дошку, на якій дитина зможе малювати фломастерами, олівцями або пальчиковими фарбами.

Де купити якісні меблі в Україні?

Завітайте до каталогів онлайн-магазину меблів Bristol! У нас ви зможете придбати товари від кращих вітчизняних виробників, забезпечивчи своє чадо комфортними речами, при цьому не принісши шкоди для сімейного бюджета. Окрім можливості ознайомитись з великим різноманіттям столів, стільців, ліжок, крісел, комодів, тумб та комплектів для дітей, шопінг у Брістоль дозволить вам:

  • Оформити замовлення в Інтернеті за пару хвилин;
  • Оплатити покупку у зручний для себе спосіб;
  • Замовити доставку прямо під двері дому;
  • Перед покупкою отримати кваліфіковану консультацію від наших менеджерів.

За детальною інформацією сміливо звертайтесь за вказаними на сайті номерами гарячої лінії.

Повернутись
Зворотній зв'язок