Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Ідеальна дитяча кімната в деталях
  29.12.2017

Підбір елементів декору – справа непроста. Особливо якщо це стосується інтер’єру дитячої кімнати, оскільки атмосфера, у якій малюк проводить свій час за дозвіллям або навчанням, формує його смак. Саме тому при оформленні особистого куточка дитини батьки намагаються відходити від звичайних дизайнерських рішень та стараються застосовувати весь свій творчий хист і фантазію для створення інтер’єру, який би не тільки подобався його власнику, а й сприяв його розвитку.

Які деталі гарантовано стануть гарним доповненням дитячої кімнати?

Яскраві кольори

Безсумнівно, в оформленні кімнати для малюка не повинно бути темних та «депресивних» кольорів. Основний акцент варто робити на життєрадісних та барвистих відтінках. Червоним, жовтим, синім, зеленим зазвичай оздоблюють стіни або оформлюють ключові деталі інтер’єру – стіл, ліжко, шафу тощо.

Без яскравих кольорів у дитячій кімнаті не обійтись, проте обов’язково варто дотримуватись міри та не перенавантажувати простір великої кількістю речей в насичених кольорах інакше це не дуже добре відобразиться на емоційному стані малюка.

Геометричні узори

Використання у якості елементів декору різноманітних квадратів, трикутників чи кіл сприяють створенню сучасного інтер’єру, який підійде як для дівчаток, так і для хлопчиків. Це стосується не лише шпалер чи текстильних принтів, а й, наприклад, подушок. В маленькому віці такий декор буде допомагати малюку вивчати геометричні фігури, а з його дорослішанням він просто залишатиметься цікавою особливістю оформлення та додаватиме до загального інтер’єру нотку футуристичної стилістики. Тому можна з впевненістю сказати, що геометричні узори – універсальне рішення для будь-якої приміщення, призначеного для дітей.

Меблі-трансформери

Чи не найбільшою проблемою в інтер’єрі дитячої кімнати, незалежно від її площі, є брак місця для збереження книг, іграшок та решти дрібних предметів. Розумно організувати простір допоможе використання меблів-трансформерів. Цей тип гарнітуру не лише може поєднувати у собі, наприклад, ліжко та стінку, а й дозволяє створювати додаткову систему зберігання речей.

Меблі-трансформери самі по собі вже є цікавим елементом інтер’єру, що не залишить дитину байдужою. А якщо вони ще й будуть оформлені оригінальним чином з використанням яскравих відтінків, то для малюка це буде подвійна радість.

Власний куточок

Оскільки дитяча кімната – це особистий простір малюка, то його думку неодмінно слід враховувати при плануванні та створенні інтер’єру. Вибір кольору шпалер, меблів та місць розміщення кожної деталі варто узгоджувати з маленьким власником, адже тільки у такому разі він буде абсолютно задоволеним вашою спільною роботою та з радістю буде проводити час у своїй кімнаті.

Магазин меблів Брістоль – чудове місце для покупки найважливіших деталей зі списку необхідних речей для створення ідеальної дитячої кімнати. У каталозі на сайті кожен покупець може ознайомитись з великим асортиментом модульних систем, стінок, а також столів, стільців та м’яких комплектів від найкращих виробників України. Почніть створювати для свого чада казку вже зараз, прийнявши рішення купити меблі саме у магазині Bristol.

Повернутись
Зворотній зв'язок