Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Хелловінький декор інтер`єра
  30.10.2019

Хелловін, донедавна не дуже відоме свято в нашій країні, з кожним роком стає все більш популярним. Ніч з 31 жовтня на 1 листопада любителі містики та тематичних вечірок чекають з нетерпінням. Для створення відповідної атмосфери в оформленні інтер`єру використовується різноманітна бутафорія, хенд-мейд прикраси, гарбузи, гілки дерев й багато іншого. В цій статті поділимось секретами дизайнерських ідей в хелловінському стилі.

Основні атрибути

Інтер`єр на Хелловін повинен якщо не лякати, то хоча б зацікавлювати своєю таємничістю. Ключовий символ Дня всіх святих – світильник з гарбуза, назва якого «Світильник Джека» (Jack-o-lanterns). Його декорують в залежності від особливостей тієї чи іншої культури та власних вподобань, проте найчастіше у якості доповнюючих прикрас виступає павутина, скелети, кістки, образи привидів та відьм, сухі квіти й інші предмети, здатні додати моторошності.

Палітра кольорів

Для святкування Хелловіна з року в рік використовуються переважно одні й ті ж кольори. Традиційно це чорний та оранжевий. Деколи вони доповнюються червоним, білим, коричневим, сірим й іншими осінніми відтінками. Кінцева мета – створення максимально похмурого та страхітливого враження.

Освітлення

Цей критерій є одним з найважливіших для хелловінської атмосфери. Принцип такий: чим більше свічок та дрібних тусклих світильників – тим краще. Перевага надається слабкому й розсіяному світлу, оскільки саме воно якнайкраще доповнює похмурий та містичний образ цього дійства.

Важливим також є відтінок світла. Червоний, жовтий або синій – найкращий вибір для Хеловіна. У поєднанні з «кривавим» декором та бутафорними тематичними елементами інтер`єр без сумніву нікого не залишить байдужим.

Натуральний декор

Осінь – одна з найкрасивіших пір року. І було б злочином не скористатись цим й не використати природні елементи в оздобленні житла для Хелловіну. Гілки дерева, листя, плоди дерев, ягоди – всьому цьому знайдеться місце в тематичному декорі. Всі ці елементи дизайнери успішно поєднують з тематичними прикрасами з пластику й текстилю.

Займаючись оформленням житла, не слід забувати про те, що запорука вдало організованого свята вдома – це зручні меблі. На нашому сайті ви зможете переглянути каталоги продукції від найвідоміших українських брендів й оформити замовлення за лічені хвилини. Онлайн-магазин Брістоль пропонує купити меблі за доступними цінами кожному охочому. Швидка доставка та кваліфікована консультація від наших менеджерів – приємні бонуси співпраці з нами. Переконайтесь у цьому самі!

 

Повернутись
Зворотній зв'язок