Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Хай-тек інтер`єр
  31.03.2021

Науково-технічний прогрес вплинув не тільки на розвиток гаджетів, а й стилі оформлення приміщень. Хай-тек (від англійської фрази «high technology», «high-tech» - високі технології) з’явився у 1970-х роках, та стрімко здобув популярність по всьому світу серед любителів новинок та комфорту.

Що характерно для цього дизайну?

1. Форми.

Хай-тек оформлення включає у себе поєднання чітких ліній та простих геометричних форм. Ці риси спостерігаються як у загальному інтер`єрі, так і в стилістиці окремих його предметів.

2. Кольори.

У палітрі переважають матові та світлі відтінки, часто використовується білий, молочний або бежевий. Чорний, синій та темно-сірий кольори використовуються для створення контрасту, підкреслення окремих зон.

3. Текстури.

Меблеві поверхні у стилі хай-тек роблять хромованими або покривають їх лаком. Стеля та підлога не потребує особливого декору. Їх залишають рівними та гладкими.

4. Матеріали.

Найчастіше використовують бетон, метал та скло.  Ці матеріали дозволяють досягнути бажаної суворості в інтер`єрі, зробити його якомога більш практичним та функціональним.

5. Освітлення.

Світильники у стилі хай-тек – це справжні витвори мистецтва. Цим елементам оздоблення приміщення приділяють особливу увагу, адже вони не лише виконують функцію освітлення приміщення, а й його декорування. Стосується це як головних джерел освітлення, так і елементів підсвітки. Хай-тек лампи, поєднуючись з світлими кольорами стін та стелі, візуально збільшують простір й дарують відчуття легкості та свободи.

6. Дрібниці.

Варто підкреслити, що хай-тек – це лаконічний стиль, в якому використовується мінімум декору. Для таких деталей, як фіранки, килими, квіткові композиції і т.п. у хай-тек інтер`єрі просто немає місця. Оздоблення таких приміщень відбувається за принципом «Чим менше – тим краще».

7. Меблі.

Стриманість проявляється й у цьому аспекті. Надається перевага функціональним меблям, без додаткових елементів оздоблення. Невід’ємним елементом будь-якого хай-тек інтер’єру являються меблі-трансформери. Це дозволяє мінімізувати кількість предметів у приміщенні, тим самим зробивши його більш ергономічним.

Наша пропозиція

Меблі – основа будь-якого інтер`єру. Від якості та надійності цих предметів залежатиме рівень комфорту вашого життя. Магазин Bristol готовий запропонувати широкий асортимент меблів від кращих українських виробників за доступними цінами. Великий вибір, доступні ціни, зручні умови оплати, швидка доставка, якісне сервісне обслуговування – всі ці переваги ви отримаєте при співпраці з Bristol! На нашому сайті ви можете дізнатись всю необхідну інформацію про товари та купити меблі, не виходячи з дому.

Повернутись
Зворотній зв'язок