Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Еко-ідеї для дитячої кімнати
  23.10.2019

Найкраще рішення для оздоблення приміщення, в якому буде зростати дитина, – це еко-інтер`єр. Окрім затишної атмосфери, він поєднує у собі мінімалізм, функціональність й покликаний розвинути відчуття любові до природи. В цій статті ми підібрали кілька цікавих ідей, які можна втілити у дизайні дитячої кімнати.

Основні принципи

Успішне втілення будь-якої екологічної ідеї в дизайні базується на:

-          використанні пастельних кольорів та світлих відтінків;

-          використанні природних матеріалів;

-          мінімізації меблів та предметів декору й звільненні більшої кількості місця для навчання/дозвілля.

Для еко-інтер`єру також характерне використання тваринних та рослинних мотивів, приємних на дотик та для споглядання матеріалів. Все це за умов правильного поєднання здатне позитивно впливати на фізичний стан та емоційне здоров`я малюка.

Оформлення стін та підлоги

У виборі кольору для оздоблення стін та підлоги допоможе сама природа. Варто лише озирнутись довкола й навколишня краса неодмінно принесе натхнення!

В еко-інтер`єрі основним кольором не обов`язково повинен бути білий. Доречним стане будь-який інший ненав`язливий та легкий відтінок. Знавці дизайнерської справи рекомендують не боятись експериментів. До прикладу, на одній зі стін можна зробити акцент, використавши контрастний колір чи візерунки з яскравим рослинним чи тваринним орнаментом. Не зайвим буде залучити до створення ідей для оформлення й самого власника кімнати – так результат роботи неодмінно його задовольнить!

Що стосується підлоги, то вона обов`язково повинна бути теплою й гладкою. Для покриття найчастіше використовується натуральна деревина, пробковий настил або джгутове покриття. Кольори також можуть бути різними, проте краще всього, якщо підлога буде оформлена у максимально наближених до природних відтінках.

Екологічний декор

Чим простіше – тим краще! Слідуючи цьому принципу й використовуючи в оздобленні інтер`єру натуральний текстиль, вироби з макраме та деревини, багато живих квітів та вазонів, вдасться створити простір, в якому дитині було б приємно перебувати.

Найважливішим декором у дитячій кімнаті можуть стати виготовлені власними руками картини, іграшки чи інші вироби. Наявність таких речей у кімнаті свідчитиме про зацікавлення його власника й по-особливому доповнить загальну атмосферу.  

Меблі для дитячого еко-дизайну

Плетені моделі чи меблі, створені з натуральної деревини, - одні з найкращих варіантів. Практично кожен сучасний виробник прагне слідувати світовим тенденціям й застосовувати у виготовленні своєї продукції розробки на еко-тематику. Простота, функціональність, компактність та комфорт – всі ці бажані характеристики для меблів дитячої кімнати не залишаються поза увагою виробників.

Антикварні меблі нерідко стають доповненням дитячих інтер`єрів. Вишукані на вигляд столи, стільці чи ліжка, кожен зі своєю історією, додадуть особливої атмосфери дитячому житлу й допоможуть малюку зрозуміти цінність матеріальних речей.

Наша пропозиція

В каталогах нашого інтернет-магазину кожен охочий зможе ознайомитись з асортиментом товарів від відомих українських брендів й купити меблі для дитячої кімнати, спальні, вітальні, офісу  за доступною ціною, витративши на оформлення замовлення всього декілька хвилин. Ми завжди готові допомогти порадою й проконсультувати з приводу меблів, виробників, доставки чи оплати в телефонному режимі. Контакти вказані на сайті.

Повернутись
Зворотній зв'язок