Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Бамбукові аксесуари в інтер’єрі
  18.02.2022

На сьогоднішній день великою популярністю користуються аксесуари, виготовлені з бамбуку. Цей матеріал використовують для виготовлення підставок, органайзерів, стелажів, полиць, столиків, вішалок та інших систем зберігання та елементів оздоблення приміщення. Всі ці вироби заслуговують на те, щоб стати доповненням вашого інтер’єру, завдяки своєму оригінальному зовнішнього вигляду та екологічному складу.

Плюси аксесуарів з бамбуку

Бамбук використовувся для будівництва та виготовлення побутових речей з давніх часів.

Цей матріал не втратив своєї популярності і сьогодні з таких причин: 

1. Він швидко росте (20-50 см за добу), легко обробляється й має багатофункціональне застосування.

2. Попри свою незначну вагу бамбук вирізняється особливою міцністю.

3. Він може використовуватись для виготовлення не лише меблів та побутових речей, а й аксесуарів для ванної кімнати, оскільки стійкий до різноманітних пошкоджень й не деформується від вологи.

4. З часом бамбук не втрачає привабливості свого зовнішнього вигляду, а, навпаки, додає інтер’єру екзотичності.  

Дуже часто з бамбука використовують для виготовлення зонувальних конструкцій: стелажів, перегородок, ширм тощо.

В яких інтер’єрах використовують аксесуари з бамбуку

На думку дизайнерів, елементи з дерева є універсальними й зможуть гармонійно доповнити як класичний інтер’єр, так і приміщення, оздоблене у стилі ф’южн. Краще всього бамбукові меблі та аксесуари виглядають у світлих, наповнених сонячним світлом, кімнатах. Ними нерідко доповнюють дитячі кімнати, вітальні, обирають для обстановки спалень, кухонь-студій та робочих приміщень. Речі, виготовлені з бамбука, являються невід’ємним елементом скандинавських інтер’єрів.

Де купити меблі та аксесуари для дому онлайн

Всім, хто не знає, де здійснити покупку якісних речей для дому чи офісу, рекомендуємо завітати на сайт нашого онлайн-магазину «Bristol». Впродовж багатьох років ми співпрацюємо з такими вітчизняними брендами, як Гербор, БВР Україна, Дрімка, Міромарк, Світ Меблів, Сокме, Арбор, Sleep&Fly, Take&Go та іншими й переконались, що їхня продукція відповідає основним бажаним характеристикам користувачів та міжнародним стандартам якості.

Перевірити це ви можете самостійно, ознайомившись з описом та фото товарів на сайті або ж після консультації з менеджерами нашого магазину. Сконтактуватись з консультантами Брістоль можна, зателефонувавши за номерами гарячої лінії, вказаними на сайті. Ми завжди з радістю допоможемо вам з вибором, надамо вичерпну інформацію про виробника, особливості товару, спосіб оформлення замовлення та його доставки.

Повернутись
Зворотній зв'язок