Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
5 обов’язкових предметів у кімнаті школяра
  31.01.2018

Для школярів їхня кімната стає не лише приміщенням для сну та ігор, а й робочим місцем та особистим куточком для занять творчістю. До того ж, вподобання дітлахів змінюються дуже швидко, а інтер’єр кімнати завжди повинен відповідати смакам свого власника та бути своєрідним вираженням його настрою. Саме тому перед батьками постає складне завдання: оформити кімнату свого чада таким чином, щоб вона була не тільки безпечною та комфортною, а й відповідала бажаним характеристикам самої дитини.

Зі всього списку речей, якими зазвичай облаштовують житло школяра, ми виокремили найосновніші. І саме їхньому вибору варто приділити немало уваги.

1. Стіл та стілець.

Ці меблі являються просто незамінними предметами у дитячій кімнаті, оскільки вони забезпечують повноцінне місце для комфортного навчання та дозвілля. Оскільки школярі ростуть досить швидко, то очевидно, що стілець та стіл, за яким ваше чадо сиділо у шестирічному віці буде дуже незручним для нього у 11 років. Вирішень цієї проблеми є кілька: можна щороку купувати нові меблі, які підходили б дитині за розміром, або ж здійснити одноразову покупку стола та стільця з регульованими по висоті ніжками. Таким чином ви позбавите себе зайвих турбот і облаштуєте дитяче приміщення універсальними та оригінальними предметами інтер’єру.

2. Полиці.

Чим більше у кімнаті буде місць для збереження одягу, книг, іграшок та дрібних речей – тим краще. Починаючи ходити у школу, дитина вчиться самостійності та організованості, тому слід зробити все для того, щоб це вдавалось їй без особливих перешкод. Батькам мають подбати про надійне кріплення полиць на стіні та, що є не менш важливим, доступну для дитини висоту її розміщення.

3. Світильники.

Не менш важливим нюансом при оформленні дитячої кімнати являється освітлення. Незалежно від площі та планування кімнати, робочий стіл повинен знаходитись біля вікна таким чином, щоб природнє світло падало на його поверхню зліва, якщо дитина пише правою рукою, та, навпаки, справа, якщо вона лівша.

А для того, щоб бавитись та навчатись у вечірню пору доби малюк міг з максимальним комфортом, слід забезпечити його кімнату достатньою кількістю джерел освітлення. Це можуть бути лампи на письмовому столі, бра на стіні поряд з ліжком, центральне освітлення у вигляді красивих люстр – все, що буде милим вашому оку.

4. Творчий куточок.

Один з кроків на шляху до самостійності – це навчитись правильно організовувати простір свого житла. Дитина має зрозуміти, що слід виокремлювати час для ігор та час для навчання і, відповідно, займатись цими справами у відповідному місці. Тому спільними зусиллями батьків та дітей можна виокремити невелику площу в кімнаті для створення особливого куточка для творчих експериментів та відпочинку. Маленький власник зможе оформити його відповідно до власних побажань і зробити особистий вклад до оформлення своєї кімнати.

5. Дошка.

Звикнути до шкільної навантаженості та до великої кількості інформації, яку слід запам’ятати, деяким малюкам вдається дуже непросто. Гарним способом подолати ці труднощі являється спосіб візуалізації. Розмістивши у кімнаті дошку з нагадуваннями, ви разом з дитиною зможете поєднати гру з навчанням. І не забути про жодну важливу справу!

Подібних дошок на сьогоднішній день існує дуже велике різноманіття. Деякі з них можуть кріпитись до стіни чи будь-яких інших вертикальних поверхонь, а деякі за своєю конструкцією подібні до мольбертів.

На сайті магазину Брістоль ви зможете ознайомитись з продукцією найкращих вітчизняних виробників, зокрема таких як Сокме, Світ Меблів, Міромарк, Дрімка, Гербор, ВНД, ВМВ Холдинг, БРВ Україна, Арбор Древ та інших. А для того, щоб купити меблі, вам не доведеться витрачати свій час та зусилля, оскільки оформити своє замовлення, оплатити його та домовитись про доставку покупки доступно в онлайн-режимі.

Повернутись
Зворотній зв'язок