Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Обережно! Комод в кімнаті!
  06.12.2016

 

Коли ми чуємо комод, ми одразу уявляємо важку конструкцію з громіздкими шухлядами, що забирає  багато місця та перемагає в змаганні домашніх пило збірників. Для того, щоб ваш комод став окрасою кімнати, не створюючи дисбаланс в інтер’єрі ми дамо вам декілька порад щодо  його вибору.

В першу чергу бажаємо підмітити, що комод – це універсальний тип меблів, який прекрасно впишеться не лише в інтер’єр вітальні чи спальні, але й гармонійно виглядатиме в кухні та навіть невеличкій прихожій, якщо керуватись простими правилами:

Комод для вітальні  - це окраса кімнати, тому підбирайте комод виконаний в такому ж стилі як інші меблі. Якщо ваша вітальня обставлена класичними меблями, то найкращим варіантом стане комод прикрашений різьбою чи декоративною окантовкою. Прихильникам стилю хай-тек та сучасних технологій безсумнівно сподобається варіант з вмонтованим телевізором, який виїжджає зі стільниці з допомогою пульта або ж  натискання відповідних кнопок на зовнішній панелі.

Комод для спальні обирайте з глибокими шухлядками, куди поміститься уся білизна та запасні комплекти подушок. При цьому, щоб не загромаджувати простір ви можете обрати модель де шухляди рівномірно зменшуються від низу до верху (нижні шухляди – для пледів та громіздких ковдр, верхні – для одягу та білизни). Такий комод і виглядає стильно і функції свої виконує ідеально.

 

Комод для столової може бути як високим і служити додатковою робочою площею, так і низьким як тумба. Важливо, щоб в такому комоді була велика кількість шухлядок, де ви зможете розмістити столові прибори, кухонні рушники і т.п.

Сучасні комоди для кухні чи ванни виготовляють суцільним фасадом, який приховує усі внутрішні полиці. Відкриваєте нижню секцію та отримуєте доступ до усіх внутрішніх шухлядок. В багатьох моделях передбачені виїмки для розміщення сантехнічних труб.

Комоди для прихожої відрізняються мобільністю та компактністю. Обирайте оптимальний розмір, який забезпечить зберігання усього сезонного взуття. Часто такі комоди можна підвішувати або використовувати як місце для сумок.

В залежності від дизайнерської ідеї розташування розрізняють пристінні, настінні, приставні, острівні, стаціонарні та мобільні моделі комодів. Тип комоду обов’язково потрібно враховувати перед його покупкою. Обдумайте майбутнє місце для нього і лише тоді обирайте потрібний вид.

 

Все більшої популярності набирають мобільні комоди на коліщатках. Такий комод не створить труднощів для тендітної власниці, коли вона забажає самостійно здійснити перестановку меблів в домі. Якщо ваша домівка виконана в одному дизайнерському стилі сміливо обирайте мобільну модель, яка зможе “подорожувати” з кімнати в кімнату освіжаючи загальний вигляд дому.

Пристінні комоди відрізняються красивим масивним фасадом і  тоншою задньою стінкою. Такий комод збереже ваші фінанси, адже коштує дещо дешевше. Якщо ви не плануєте використовувати комод для зонування кімнати, можете сміливо обирати даний варіант.

 У свою чергу, для зонування кімнатного простору чудово підійде острівний комод. Його конструкція передбачає висування шухлядок у дві сторони (перед/зад чи бік). Зазвичай такі комоди невисокі та додатково виконують функцію журнального столика. 

Якщо ви плануєте ставити комод в невеликій кімнаті або ж бажаєте зберегти прозорість приміщення обирайте настінний комод. Нестандартні форми або ж унікальні дизайнерські рішення перевтілять такий комод з ящика зберігання в основну прикрасу кімнати. 

 

Шанувальникам модульних меблів ми радимо обрати комплект з приставним комодом. Такі комоди виконані в єдиному стилі з іншими складовими меблевого набору. Якщо ви бажаєте отримати все й одразу не витрачаючи час на підбір необхідних меблів, то модульні комплекти створені саме для вас.

 

Керуючись цими простими підказками ви зможете обрати ідеальний варіант для своєї домівки, а купити комод, який буде не лише оптимальним сховком для речей, але й стане гармонійним доповненням інтер’єру ви можете в нашому магазині меблів Брістоль. 

 

Повернутись
Зворотній зв'язок