Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Критерії вибору шафи
  10.03.2019

Шафи – це незамінні меблі. Вони місткі й функціональні, можуть гармонійно доповнити інтер’єр будь-якого приміщення. В житлових приміщеннях шафи виконують роль своєрідного сховища: у них розміщують одяг, посуд, книги й інші дрібні речі.

Асортимент сучасних шаф вражає своїм різноманіттям, адже на сьогоднішній день існує багато стилів оформлення цих меблів й технологій їхнього виготовлення. Це значно спрощує процес вибору нового гарнітуру, адже є можливість підібрати новий предмет інтер’єру до вже створеного дизайну приміщення.

Як зробити вдалий вибір нової шафи

Перш, ніж оновлювати інтер’єр новим гарнітуром, гарно продумайте, де він буде розташовуватись і наскільки містким він повинен бути. Шафу слід обирати, зважаючи також на:

1. Бренд.

Надавайте перевагу тільки перевіреним виробникам, продукція яких володіє високими характеристиками якості й користується популярністю. Відомі торгові марки турбуються про свою репутацію та своїх клієнтів, тому імовірність того, що вам попадеться неякісний продукт, є дуже невеликою. До того ж, великі підприємства частіше оновлюють обладнання, а саме виробництво підлаштовують під міжнародні стандарти. Тож, купуючи шафу від відомих брендів, ви маєте можливість отримати предмет інтер’єру, виготовлений за сучасними технологіями на високоякісному обладнанні, що, в свою чергу, має вплив на якість меблів.

2. Матеріал.

Цей критерій вважається одним з найголовніших, оскільки від того, з чого було виготовлено шафу, залежить не лише її довговічність та зручність використання, а й ваша безпека. Для виготовлення меблів такого типу найчастіше використовують ДСП або МДФ, рідше – натуральну деревину. Найбільш екологічним вважається останній варіант, проте він є й найдорожчим. Обираючи бюджетні варіанти шаф з МДФ або ДСП, особливу увагу варто приділяти оформленню плит. Якщо каркас меблів оброблений шпоном, переконайтесь, що він не має ніяких нерівностей чи випуклостей. Це стосується і полімерних покриттів. Шафи з ДСП повинні бути лише класу Е1 – цей матеріал вважається найбільш безпечним й допустимим для використання навіть у дитячих кімнатах.

3. Деталі.

Увагою не слід обділяти жоден нюанс! Всі кріплення й металічні частини варто перевірити на якість та надійність. Дверцята повинні відкриватись плавно та беззвучно, а ручки – надійно кріпитись до дверцят. Всі ці, здавалося б, дрібниці впливають на термін служби вашої шафи, зручність користування нею та її функціональність.

Якщо ви обрали шафу з дзеркалами, переконайтесь чи надійно вони закріплені. Ці елементи мають бути покриті протиударною плівкою для більшої безпечності. Це також слід врахувати.

Що ми пропонуємо

Магазин Брістоль – це одне з місць, де можна з легкістю відшукати якісні та красиві шафи для вітальні, спальні, дитячої кімнати, робочого кабінету чи бібліотеки. На нашому сайті купити меблі зможе кожен охочий, витративши на цю справу мінімум свого часу та коштів.

Повернутись
Зворотній зв'язок