Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Чим схожі між собою пуф та банкетка
  28.08.2019

Меблева індустрія – це галузь, що не перестає дивувати. З кожним роком на ринку з`являється чимало оригінальних моделей, які не залишаються поза увагою справжніх поціновувачів комфорту та естетики. Попри розробку нових й удосконалення вже існуючих меблевих рішень, є меблі, без яких неможливо уявити затишне житло. Серед них - пуф та банкетка!

Пуф – улюблені та звичні для всіх меблі

Жоден комплект м`якого гарнітура не обійдеться без пуфа. Компактний, легкий та симпатичний – таким він виступає у більшості інтер`єрів, додаючи оформленню приміщення додаткової зручності та по-домашньому особливої атмосфери. В залежності від особливостей своєї конструкції пуф може виконувати функції не лише місця для сидіння, а й комода, журнального столика, підставки для ніг, приліжкової тумби тощо. Саме завдяки такій багатофункціональності попит на пуфи не меншає, а, навпаки, продовжує зростати з кожним роком.

Що таке банкетка?

Ці меблі, починаючи з 16 століття, користувались популярністю серед вельмож Франції. Наявність банкетки неодмінно свідчила про гарний смак власника житла. Навіть зараз цей предмет інтер`єру завдяки своєму оригінальному вигляду у багатьох викликає інтерес.

Стандартні моделі банкеток подібні до невеликого дивана без спинки. Для них знайдеться місце практично у будь-якому приміщенні, вона зможе забезпечити комфорт і у коридорі, вітальні, спальні та навіть робочому кабінеті. Окрім функціональних особливостей, банкетка приваблива на вигляд. Зважаючи на це її нерідко обирають у якості декоративного елемента вишуканих інтер`єрів як класичних, так і сучасних стилів.

Серед великого різноманіття цих меблів знайдуться варіанти банкеток-трансформерів, з місткими внутрішніми сховищами або без них, з поличками та численними внутрішніми відділеннями тощо. При бажанні можна також замовити банкетку за власним ескізом й отримати меблі, які цілковито відповідали б бажаним габаритам та візуальним характеристикам.

На що звернути увагу при виборі цих меблів

Перш, ніж обзавестись новим предметом інтер`єру, визначтесь з такими бажаними для себе характеристиками, як:

-          габарити нових меблів;

-          колір;

-          матеріал, з якого виготовлена основа конструкції;

-          матеріал оббивки;

-          функціональність.

Де купити меблі в Україні?

Не секрет, що у онлайн-магазині меблів Брістоль знайдуться меблі на будь-який смак. Співпрацюючи з найкращими українськими брендами, впродовж багатьох років ми наповнювали наші каталоги лише дійсно якісними та вартими уваги товарами, які тепер з гордістю можемо вам запропонувати. У перевагах нашої пропозиції ви можете переконатись самі, приділивши всього кілька хвилин вільного часу для ознайомлення з асортиментом меблів на нашому сайті. За потреби ми радо допоможемо вам у оформленні замовлення, проконсультуємо з будь-якого питання щодо товарів та їх брендів й надамо корисну пораду. Всі контакти та номери гарячої лінії Брістоль вказані на сайті. Сподіваємось на плідну та приємну співпрацю з вами! 

Повернутись
Зворотній зв'язок