Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Стінка у вітальню: так чи ні
  29.06.2020

Вітальня – це одна з найбільш особливих частин квартири. Вона слугує і для прийому гостей, і для відпочинку у колі сім’ї. Її інтер`єр значним чином впливає на загальну атмосферу затишку та тепла в домі, тому при облаштуванні цього приміщення слід враховувати низку важливих деталей, про які ми розповімо в цій статті.

Найважливіший пункт при облаштуванні вітальні – це підбір меблів. Вони одночасно повинні слугувати за прямим призначенням та «вписуватись» в загальний дизайн. Чудово поєднати у собі ці дві вимоги здатна стінка – предмет інтер`єру, для якого знайдеться місце у будь-якій вітальні, незалежно від її габаритів та особливостей.

У широкому вжитку меблі вперше почали використовуватись близько 50 років тому. Й оскільки індустрія виготовлення меблів не стояла на місці та рівень професіоналізму майстрів не зменшувався, з кожним днем створювалось все більше різних моделей стінок. Завдяки цьому сучасний асортимент таких модульних конструкцій включає у себе безліч варіантів стінок, з-поміж яких можна без проблем обрати варіант, що відповідав би власним потребам та вподобанням.

Що врахувати при виборі стінки у вітальню?

  1. Розмір меблів.

Стінка переважно займає немало простору у кімнаті, тому важливо розмістити її так, аби вона виглядала симетрично та гармонійно поєднувалась з іншими меблями у кімнаті. Рекомендовано обирати низку невеликих за розміром деталей для того, щоб цілісна композиція з них не перенавантажувала та не обтяжувала інтер’єр.

  1. Особливість конструкції.

Стінки можуть бути різних видів: прямі, кутові чи П-подібні. Стандартна модель зазвичай розміщується вздовж однієї стіни кімнати та складається з невеликої кількості деталей.

Обирати вид стінки варто відповідно до форми та розмірів приміщення, у яком вона буде знаходитись. Для невеликих за розміром прямокутних кімнат ідеально підійде лінійна стінка, а експериментувати з конструкцією стінки краще у великих та просторих приміщеннях.  

  1. Мобільність.

Широкий асортимент стінок пропонує меблі на коліщатках. Такі елементи стінок можна з легкістю переміщувати по кімнаті. В такий спосіб вдасться удосконалювати загальний інтер’єр та створювати нові варіанти розміщення складових стінки.

  1. Функціональність.

Основним призначенням стінки являється створення місця для компактного збереження різноманітних предметів свого власника. Саме тому кількість та розмір її складових кожен покупець обирає відповідно до обсягу власних речей.

Загальна композиція стінки може включати у себе стелажі для книг, тумби з багатьма шухлядами для дрібних речей, комод, що може слугувати підставкою для телевізора та низку полиць.

  1. Колір.

Найчастіше стінки оформлюють у мінімалістичному стилі з використанням палітри світлих кольорів. Такий дизайн дозволяє створити атмосферу легкості у поєднанні з простотою та вишуканістю. Безпрограшним варіантом є класика. Стінки у класичному стилі зможуть вдало доповнити будь-який інтер’єр.

Де купити меблі в Україні?

Облаштувати житло багатофункціональними й надійними меблями є мрією чи не кожного господаря. Пропонуємо вашій увазі асортимент товарів нашого онлайн-магазину Брістоль, в якому знайдуться меблі для вітальні, спальні, кухні, дитячої кімнати, робочого кабінету чи іншої частини вашого робочого або житлового простору.

Повернутись
Зворотній зв'язок