Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Стиль джапанді в інтер’єрі
  31.07.2021

Джапанді – це стиль, що поєднує у собі відразу дві популярні на сьогоднішній день течії й являється європейською інтерпретацією японської культури та філософії. Джапанді (Japan + Skandi) з-поміж інших дизайнів особливо вирізняється нейтральною палітрою кольорів, відсутністю «важких» меблів та елементів декору, а також використанням натуральних матеріалів.

Основу будь-якого оздоблення у стилі джапанді складає поєднання білого, сірого та бежевого кольорів. Вони якнайкраще підходять для створення відчуття наближеності на природи та фону для меблів темно-зеленого, теракотового та коричневого кольорів.

Ключ до гармонії

Жителі Японії та скандинавських країн високо цінують природу й намагаються декорувати свої будинки в максимальній подібності до атмосфери улюблених місць. У інтер’єрах вітальні, спальної кімнати, робочого кабінету часто відводять особливе місце плетеним меблям та елементам оздоблення у вигляді виготовлених власними руками абажурів, килимів, корзин з лози тощо.

Ще одна невід’ємний елемент джапанді – це рослини. Як живі квіти, так і декоративні вазони стають окрасою підвіконь, журнальних столиків, приліжкових тумб та робочих куточків. Дизайнери радять не боятись експериментувати й розміщувати вдома різноманітні композиції з сушених рослин. Квіти додадуть приміщенню не лише привабливості, а й освіжатимуть повітря й вбиратимуть неприємні запахи та пил.

Чим більше світла – тим краще!

Акцент на світлі пастельні кольори та великі вікна з легкими прозорими шторами – ось те, що дозволить зробити приміщення візуально більшим та просторим.

Чим менше – тим краще!

Стиль джапанді базується на уявленні про те, що людину повинні оточувати лише найнеобхідніші для неї речі. Цим він близький до мінімалізму.

Визначальною рисою, запозиченою з японської культури, є використання низьких меблів, зокрема, ліжка. Ідеальним варіантом для кімнати відпочинку дорослих або дітей стане спальне місце з невисоким матрацом, розміщеним на низькій дерев’яній платформі.

У джапанді дизайні знайдеться місце і для габаритних меблів. Головне аби вони бути світлими, компактними та місткими. Наявність додаткового декору чи рельєфних оздоб на таких предметах інтер’єру, як шафа чи комод також будуть зайвими.

Де купити меблі в Україні?

В магазині «Bristol» знайдеться все для того, щоб зробити ваш дім затишним, зручним та стильним.

Кожному своєму клієнту ми готові запропонувати:

  • широкий вибір меблів різного типу;
  • доступні ціни;
  • гарантовану якість товарів;
  • зручний спосіб оформлення замовлення;
  • можливість обрати оптимальний для себе спосіб оплати;
  • швидку доставку по території країни;
  • та кваліфіковану консультацію в телефонному режимі чи онлайн.

Ми переконані, шо шопінг у нашому магазині принесе вам не лише хороший настрій, а й стане чудовою інвестицією особисто для вас та для всіх членів вашої родини. Переконайтесь у цьому самі – ми завжди готові до плідної співпраці з поціновувачами якісних меблів та стилю.

Повернутись
Зворотній зв'язок