Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Спальна кімната мрії
  08.11.2017

Спальна кімната – особлива частина житлового будинку, оскільки це приміщення володіє атмосферою затишку та спокою. Щодня людина проводить у спальні мінімум 6 годин свого життя, тож для того, щоб перебування та відпочинок після важкого дня в цьому місці приносив лише приємні відчуття, інтер’єр слід облаштовувати відповідним чином.

Правильне освітлення

Даний момент являється надзвичайно важливим при облаштуванні спальні. Це місце повинно випромінювати приємну енергетику, досягти якої значним чином можливо завдяки освітленню.

Оскільки в цій кімнаті ми не тільки релаксуємо, а й проводимо вечори за читанням, а інколи і за виконанням робочих завдань, то класичним варіантом являється поєднання центральних та локальних джерел освітлення. Світильники рекомендовано розміщувати таким чином аби була можливість створювати різні сценарії світла, що відповідали б настрою власника приміщення.

Особливі деталі

Красу та вишуканість інтер’єру створюють такі деталі як килими, картини, вазони. Завдяки ним можна передати бажану атмосферу та індивідуальність власника, а також підкреслити переваги дизайну. В справі підбору аксесуарів слід мати відчуття міри, оскільки велика кількість дрібних деталей буде обтяжувати інтер’єр кімнати, що не сприятиме релаксації.

Розумний розподіл

Для декого спальня не обмежується лише місцем для сну. Інколи в цій кімнаті доводиться не лише відпочивати, а й працювати. В такому разі слід чітко розмежовувати робочу зону та спальне місце для того, щоб обидва види діяльності мали продуктивний результат.

Все залежить від площі спальної кімнати, кількості наявних у ній предметів та побажань самого власника. Між робочим місцем та зоною для відпочинку можна створити умовну межу або розділити їх за допомогою ширми чи книжкового стелажа.

Такі приємні деталі як ароматичні свічки, постери, улюблені фотографії або живі рослини зможуть гармонійно доповнити інтер’єр спальної кімнати та подарувати її мешканцям приємний настрій.

Лише найнеобхідніше

У спальні, як і у будь-якій іншій кімнаті житлового приміщення, повинна панувати чистота та порядок. Правильно організувати простір кімнати можна за допомогою вбудованих деталей інтер’єру та меблів-трансформерів. Також варто відмовитись від всього зайвого і не перетворювати спальну кімнату на комору чи гардеробну.

Чіткі пріоритети

Безсумнівно, головним предметом спальної кімнати являється ліжко. Розміщення інших речей в кімнаті та її інтер’єр залежить від розміру та конструкції спального місця. Саме тому до вибору ліжка варто підходити з особливою увагою та великою відповідальністю.

Бажаними характеристиками цих меблів є:

- Зручність;

- М’якість;

- Компактність;

- Та привабливий зовнішній вигляд.

Магазин Брістоль надає можливість кожному купити меблі для спальні. Широкий асортимент ліжок включає у себе варіанти не лише одно- та двоспальних моделей, а й двоярусні ліжка та ліжка-подіуми. Тому підібрати для себе підходящий варіант зможе покупець з будь-якими вподобаннями та потребами.

Повернутись
Зворотній зв'язок